Lørdag den 28. august sætter Copenhagen Cooking fokus på Københavns stærke og bæredygtige madscene, til Smørrebrødets Dag 2021.
Med sin moderne genkomst de seneste år er smørrebrødet ikke kun en central del af Københavns historiske madkultur – men også den moderne! Dette ser man især i de bæredygtige tendenser, som Københavns verdensklasse smørrebrødskokke bringer ind i denne historiske spise.
Alt dette fejrer vi til ”Smørrebrødets Dag 2021", hvor vi har inviteret toppen af de københavnske smørrebrødsrestauranter til hver at deltage med deres bud på et stykke smørrebrød, der både er bæredygtigt og velsmagende.
Årets restauranter er:
Billetten inkluderer seks stykker signatursmørrebrød (OBS! stykkerne er halve stykker, men nok til at mætte) og en iskold Jacobsen-fadøl.
På dagen vil der være mulighed for at tilkøbe akvavit i baren, fra Copenhagen Distillerys spændende udvalg!
Bemærk prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.
Christiansøpigens kryddersild med brunet smør, peberrod og karse - Selma
Letbagt gulerod med lynstegt spidskål, løvstikkemayo, saltede røgede mandler, syltede løg, og vesterhavsost på sprødt rugbrød - Meyers i Tårnet
Klassisk kartoffelmad med sensommersvampe, syltede sennepsfrø og skalotteløg - Restaurant Schønnemann
Bagt selleri med muslinge-emulsion, muslinger og grøn tomatrelish med sennepsfrø, toppet med sprøde kartoffelchips - Hahnemanns Køkken
Stegte kantareller med trøffel og saltede valnødder - Norrlyst
Røget makrel, rygeost og tomat - Restaurant Kronborg
Øl fra Husbryggeriet Jacobsen
I baren sælges der akvavit fra Copenhagen Distillery
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev