Smørrebrødsmenu med sæsonens bedste, lokale råvarer
Præsenteres af Restaurant Kronborg
Nordiske maddogmer har revitaliseret den danske madkultur gennem fornyet opmærksomhed mod sæsonbetonet og lokalt orienteret råvarevalg.
Restaurant Kronborg vil med afsæt i dette forkæle gæsterne med en særlig festivalmenu, der hylder foreningen mellem den hævdvundne danske smørrebrødstradition og den moderne råvarebevidsthed.
Smørrebrødsmenuen består af:
- Hjemmesaltede sild, marineret i sommergrønt og solbær
- Pandestegt rødtungefilet med dildnaise og håndpillede rejer
- Rørt tatar, toppet med svampecreme og sprøde chips af rodfrugter
- Rød løber fra Arla Unika med hybenkompot
Ægte livsnydere vælger selvfølgelig at supplere smørrebrødsmenu med Restaurant Kronborgs øl- og snapsemenu.
Adresse: Brolæggerstræde 12, 1211 København K
Læs mere på:
www.restaurantkronborg.dk