Sushikursus for børn (10-13 år)

Præsenteres af Sakana

Sushikursus for børn (10-13 år) er et kursus til børn, der interesserer sig for sushi, og som har lyst til at lære at lave velsmagende sushiruller.

Under uformelle og hyggelige rammer, der deltager barnet i et fagligt kursus, hvor der er tid til et godt fnis og strække armene.

På dette kursus får dit barn styrket nogle sunde kostvaner. Det at kunne lave delikat og velsmagende sushi, er en gave som dit barn, vil få glæde af senere i livet.

Hvad lærer barnet på kurset?

Barnet lærer

– at vaske og koge sushiris.
– at blande ris med eddikemarinade og afkøle risen.
– at skære forskellige slags grønsager og fisk til sushi.
– at samarbejde med andre børn.
– sin kreativitet bedre at kende.
– at lave futomaki (stor rulle), inside-out og hosomaki (lille rulle), i alt 22 sushistykker.

Hvad får barnet?

2 timers intensiv undervisning.
Barnet laver en hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).
I alt 22 stykker sushi som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere, så der være tid til at svare på spørgsmål. Begrænset antal pladser.
Holdet er ikke større end, at der er tid til at Zoë giver personlig feedback.

Pris

Alt i alt får barnet et 2-timers sushikursus, hvor barnet lærer at koge sushiris, klargøre forskellige råvarer og lave hosomaki, uramaki og futomaki, i alt 22 sushistykker, som barnet får med hjem. Prisen er KUN 445 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 25. februar 2018 kl. 12.00-14.00 på Nose2Tail, Kødboderne 9, 1117 København V.
Tilmeldigsfrist: 20. februar 2018

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Der kan købes gavekort til kurset klik her
Læs mere om Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher

Reference:

“Vi var så heldige at tilbringe 2 timer sammen med Zoë Escher til sushikursus i børnehøjde.
4 børn i alderen og 6-8 år kastede sig ud i opgaven. Der var koncentration rundt om bordet og stor fornøjelse efterhånden, som fadene blev fyldt op med hjemmelavede ruller og sashimi.

Zoë Escher er fantastisk til, at få børnene engagerede i processen – hun starter helt fra starten med hvordan risene bliver kogt til hvordan den sidste rulle bliver skåret i smukke skiver. Det kan varmt anbefales ?”
Caroline Meldgaard, Børn i Byen

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på http://zoeescher.com

Adresse: Nose2Tail, Kødboderne, 1711 København V

Læs mere på: zoeescher.com/
søndag 25. feb. 2018 kl. 12:00 - 14:00
á 445,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223