Sushikursus for børn (10-13 år)

Præsenteres af Sakana

Vil du gerne give dit barn nogle sunde vaner, som de får glæde af senere i livet?
Vil du gerne give dit barn den gave, at kunne lave delikat og velsmagende sushi?

Sushikursus for børn (10-13 år) er et kursus til børn, der interesserer sig for sushi, og som har lyst til at lære at lave velsmagende sushiruller.

Hvem henvender kurset sig til?

Sushikursus for børn (10-13 år) er til børn, der:

– godt kan lide at lave mad.
– aldrig har lavet sushi før.
– gerne vil lære de japanske teknikker der bruges til sushi.
– gerne vil lære at lave velsmagende sushi til og sammen med familien.

Til forældre, der ønsker:

– at give deres børn nogle sunde kostvaner.
– at styrke barnets kreativitet.
– at styrke barnets sociale kompetencer.

Hvad lærer barnet på kurset?

Barnet lærer

– at vaske og koge sushiris.
– at blande ris med eddikemarinade og afkøle risen.
– at skære forskellige slags grønsager og fisk til sushi.
– at samarbejde med andre børn.
– sin kreativitet bedre at kende.
– at lave futomaki (stor rulle), inside-out og hosomaki (lille rulle), i alt 22 sushistykker.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere, så der være tid til at svare på spørgsmål. Begrænset antal pladser. Først-til-mølle!

Pris

Alt i alt får barnet et 2-timers sushikursus, hvor barnet lærer at koge sushiris, klargøre forskellige råvarer og lave hosomaki, uramaki og futomaki, i alt 22 sushistykker, som barnet får med hjem. Prisen er KUN 445 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 15. oktober 2017 kl. 12.00-14.00 på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 10. oktober 2017

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Der kan købes gavekort til kurset klik her
Læs mere om Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher

Reference:

“Vi var så heldige at tilbringe 2 timer sammen med Zoë Escher til sushikursus i børnehøjde.
4 børn i alderen og 6-8 år kastede sig ud i opgaven. Der var koncentration rundt om bordet og stor fornøjelse efterhånden, som fadene blev fyldt op med hjemmelavede ruller og sashimi.

Zoë Escher er fantastisk til, at få børnene engagerede i processen – hun starter helt fra starten med hvordan risene bliver kogt til hvordan den sidste rulle bliver skåret i smukke skiver. Det kan varmt anbefales ?”
Caroline Meldgaard, Børn i Byen

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Adresse: Peder Lykke Skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S

Læs mere på: zoeescher.com/
søndag 15. okt. 2017 kl. 12:00 - 14:00
á 445,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223