Uge 7 - Kokkeriet
Præsenteres af Foodmovers og Irma
I Irma vil vi gerne hjælpe dig med at sætte nye madoplevelser på bordet. Med ’Ta’ en bid af byen’ gør vi det også lettere at smage nyt og forkæle dig selv, når du får lyst til at spise ude. Hver uge går vi sammen med en ny, spændende restaurant og tilbyder en fast menu til en god pris. Det kan være alt fra gadekøkken til fin cuisine.
Du skal bare invitere og købe billetter, så er resten klaret.
RESTAURANT KOKKERIET
Champagne
14 serveringer
Vinmenu (6 glas)
Kaffe & Petit four
Snacks
sprøde løg – rygeost – löjrom
hønseæg – parfait – skind
okse – nælde – kastanje
vagtel – sort trompet – rapsolie
selleri – æble – drue
Amuse-bouche
rogn – glaskål – løg
Menu
kammusling – græskar – roser
jomfruhummer – kantereller – stikkelsbær
dyr – æble – kaviar
rødbede – høfløde – trøffel
gris – kartoffel – persille
oksehale – rødbede – sennep
agurk- dild – mynte
hvid chokolade – rugbrød – lavendel
Vinmenu
2016 Domaine Loew, Altenberg, Riesling Grand Cru, Alsace
2015 Domaine Bernollin, 1. Cru, Les Coères, Montagny
2010 Bargylus, Grand Vin de Syrie, Latakia
2016 Baco Noir, Henry of Pelham, Ontario
2010 La Sabina, Las Moradas de San Martín, Madrid
2013 Riesling Auslese, Kirschgarten, Weingut Phillip Kuhn, Pfalz