Temperering af chokolade med Mark Hermann fra "Sukkertoppen"

Presented by Chokoladeselskabet

Vi går i køkkenet i Søborg hos Mark Hermann.

Vi skal have styr på den vigtigste del i at arbejde med chokoladen!

Mark hjælper os med at blive klogere på chokolade-teori til chokolade praksis.
Fokus på teori for de forskellige typer chokolade, samt arbejdsgange og nedkøling.

Dagen vil foregå i køkkenet hos Mark.
Programmet:

Introduktion til chokolade
Teori om temperering af chokolade
Praktisk håndtering af chokolade
Få et produkt ud af chokolade

Address: Rosenkæret 15b, 2860 Søborg

Saturday 4. Nov. 2017 at 10:00 - 13:00
Ikke-Medlem af Chokoladeselskabet
á 400,00 kr.
Saturday 4. Nov. 2017 at 10:00 - 13:00
Medlem af Chokoladeselskabet
á 200,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223