Fra d. 25. marts til d. 1. april, kan du opleve Hot Pot Republic's påske menu i Borgergade! Pop-up restauranten inviterer på nogle utraditionelle helligdage og giver dig chancen for at starte en nye kultural tradition!
Mr. Yindong Ye er en af de bedste Sichuan kokke i København og han vil give dig og din familie en kulinarisk oplevelse. Sichuan er en provins i det syd-vestlige Kina, kendt for sine imponerende pandaer og fantastsike kinesiske køkken!
Mr. Ye har mere end 30 års erfaring og er kendt for hans brug af krydderier i køkkenet.
*** Menu ***
Snack- Soja Æg
Økologiske æg, hjemmelavet sojasauce, med stjerneanis, nelliker, amomum tsao-ko
Forret- Hiyayakko
Japanske tofu, skipjack tunflager og mirin
Hot Pot
-To forskellige suppe baser - krydret & umami
- To typer kød - oksekød og svinekød
- Asiatiske specialiteter - dumplings, surimi sticks, tofu, shiitake, tofu hud osv.
- Forskellige typer friske grøntsager
- To hot pot saucer
Dessert- Tangyuan
Glutinous riskugle med sort sød sesam
***
Vi har desuden samlet en gruppe af unge asiatiske kunstnere, der udstiller deres værker i restauranten disse dage. I vil ikke kun spise og drikke på kinesisk manér, men også føle fælleskabets værdier og den asiatiske familiecentreret kultur.
Lær mere: www.hotpotrepublic.dk
Adresse: Borgergade 17F, 1300 København K, Danmark