Thaisen Ma'hus

Præsenteres af Heartland Festival

Velkommen til den fynske restaurant på Heartland Festival.

Hos Thaisen Ma’ Hus (som til daglig ligger i Ringe, tæt på Egeskov) er vores grundidé at levere ”Det Bedste Fra Fyn”. Vi udvælger de bedste fynske leverandører af kød, grønt, fisk, brød, ost, øl og sodavand, og gerne økologisk.
Maden skabes af passionerede kokke og alt er hjemmelavet. Vi arbejder på at minimere madspild, og bruger vore råvarer på nye spændende måder.
Vi har prioriteret at levere den gode mad, og lader jer deltage i ”servering og bestilling” for at holde vores priser i et overkommeligt niveau.
Det er vigtigt for os at skabe velsmagende, indbydende, sund og nærende mad, samtidig med at udnytte ressourcerne bedst muligt til gavn for os alle.

Herunder ses fremhævede menuer, som kan forudbestilles ved booking af bord. Det er ikke et krav at vælge menu allerede ved booking af bord (med mindre man er en gruppe på 15+ pax)
Det fulde a la carte kort kan rekvireres ved at kontakte info@thaisenhus.dk

Ved grupper over 15 personer skal maden forudbestilles. Skriv i kommentarfeltet herunder, hvis I ønsker at sammensætte fra a la carte kortet, så kontakter vi jer og sætter en menu sammen.

OBS:
Vær opmærksom på, at der seates side-by-side ved langborde.
Thaisen Ma'hus er en både fynsk og folkelig oplevelse på Heartland Festival.

Vær også opmærksom på at der både kan bookes bord indenfor og udenfor (under parasoller).



MORGENMENUER (10.00 – 12.00)
”Den sunde”
Chiagrød eller Skyr, øko te og most
~
”Den Fynske”
Heartland Brunch, øko kaffe/øko te, øko juice eller most
Øko Røræg med pølse fra Steensgaard
2 slags pålæg fra Steensgaard
2 slags ost fra Gundestrup
Yoghurt med jordbærgrød
Lokal Frugt og grønt
1 stykke fynsk brunsviger
Brød fra Wendorff og øko-smør

~

”Den Fynske med bobler”
Heartland Brunch, øko kaffe/øko te, øko juice eller most
Inkl. Mimosa (cava & appelsinjuice)
*
Øko Røræg med pølse fra Steensgaard
2 slags pålæg fra Steensgaard
2 slags ost fra Gundestrup
Yoghurt med jordbærgrød
Lokal Frugt og grønt
1 stykke fynsk brunsviger
Brød fra Wendorff og øko-smør

-o0o-

FROKOSTMENUER (12.00 – 17.00)

”Den hurtige”
Fynsk Toast eller sandwich med tilbehør og stor øl
*
Toast med skinke fra Grambogaard og ost fra Gundestrup
Toast med kylling fra Hopballe og ost fra Gundestrup
Toast med spegeskinke og gedegauda fra Gundestrup
Sandwich med roastbeef og
Sandwich med kylling fra Hopballe og pesto
Salat med kylling Hopballe eller vegetar
Alle serveres med grønt og salat

~

”Den sprøde”
Fynske fisketallerken eller ostetallerken og et glas vin

FISK
Koldrøget laks og skrubbefilet fra Faaborg,
med grillede asparges fra Knabegaarden og økosalat fra Skytte
Brød fra Wendorff og øko smør
*
OST
Fire fynske oste fra Gundestrup og Løgismose
Hertil sprødt, surt og sødt
Brød fra Wendorff og øko smør

~

”Den lokale”
6 små retter med stor øl eller et glas vin
*
Røget fisk fra Faaborg med urtecreme
Grønne asparges fra Knabegaarden med friske rejer
Roastbeef fra Grambogaard med kold kartoffelsalat
BBQ Spoleben Grambogaard gris
Fynsk kold spicy tomatsuppe med
Oste fra Gundestrup
Brød fra Wendorff og øko smør

-o0o-

AFTENMENUER (17.00-22.00)

”Den sprøde”
Fynske fisketallerken eller ostetallerken og et glas vin
*
FISK
Koldrøget laks og skrubbefilet fra Faaborg,
med grillede asparges fra Knabegaarden og økosalat fra Skytte
Brød fra Wendorff og øko smør
*
OST
Fire fynske oste fra Gundestrup og Løgismose
Hertil sprødt, surt og sødt
Brød fra Wendorff og øko smør

~

”Den fynske Grill”
GRILL
Grillet lam fra Hjelholt med mynte
Rød langtidsbraiseret okse fra Grambogaard
Allégårdens kylling med ramsløg
*
TILBEHØR
Nye fynske kartofler, som salat med grov sennep
Sprøde øko salater med grillede asparges i rapsolie fra Egeskov
Syltet sommergrønt, kryddersmør, Brød fra Wendorff

~

”Den friske”
Laks og grillet citron
*
TILBEHØR
Nye fynske kartofler, som salat med grov sennep
Sprøde øko salater med grillede asparges i rapsolie fra Egeskov
Syltet sommergrønt, kryddersmør, Brød fra Wendorff

~

”Den vi deler” (til to personer)
1 x fynsk fisketallerken, 2 x fynsk grill og 1 fynsk rø’grød

FISK
Koldrøget laks og skrubbefilet fra Faaborg,
med grillede asparges fra Knabegaarden og økosalat fra Skytte
Brød fra Wendorff og øko smør
*
GRILL
Grillet lam fra Hjelholt med mynte
Rød langtidsbraiseret okse fra Grambogaard
Allégårdens kylling med ramsløg
*
TILBEHØR
Nye fynske kartofler, som salat med grov sennep
Sprøde øko salater med grillede asparges i rapsolie fra Egeskov
Syltet sommergrønt, kryddersmør, Brød fra Wendorff

*
RØ’GRØD
Jordbær, grød, marengs, knas og hjemmelavet vaniljeis

-o0o-

DESSERT

”Den Syndige”
Rabarberkage med hyldeblomstskum
eller
Hvid chokoladekage med jordbær fra Holmegaarden
Hjemmelavet vaniljeis
øko kaffe/øko te

-o0o-


DRIKKEVARER
Bestilles på dagen i restauranten

Hvidvin
Marius Blanc, Chapoutier, Sauvignon Blanc
*
Red Diamond, Whashington, Chardonnay

Rosevin
Marius Rosé, Chapoutier

Rødvin
Marius, Chapoutier
*
Finca Sophenia Reserve, Malbec

Bobler
Anna De Corrdorniu, Blanc de Blancs, Brut reserve
*
Acquesi, Asti Spumante, Piemonte

Fynske øl fra Schiøtz
Mørk Mumme
*
Gylden IPA

Div. sodavand, juice & kildevand


Adresse: Heartland Festival, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup

Læs mere på: www.heartlandfestival.dk

Der er ingen ledige datoer og restauranter


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223