’THE LAST PARTy'

Præsenteres af FLT100 KBHAPS - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Mads Refslund og Musling Bistro præsenterer
’THE LAST PARTy'

En festlig aften med fokus på madspild, bæredygtighed og genbrug i moderne gastronomi.

Mads Refslund, der er bosat i New York, har netop udgivet kogebogen "Scraps, Wilt & Weeds" om brugen af de fødevarer og de rester vi normalt smider ud.

Fra fiskeben og kartoffelskræller til kaffegrums og kålstokke:
Muslings kokke, med Simon Sundby og Ingwer Grünberg i spidsen, vil sammen med Mads Refslund kreere retterne med fokus på genbrug og madspil og efter inspektion af muslings køkkenrutiner.

Der vil være vine uden kemikalier, så alt denne aften vil i vanlig musling-stil være produceret bæredygtigt.
Vin betales efter forbrug

Aftenen vil foregå i afslappede rammer ved langborde.

Fra 20.00 vil der være mere vin, cocktails og økologisk dans med din DJ.
Fri entre.

Dette event er støttet af Copenhagen Cooking & Food Festival’s internationale udviklingspulje.

Adresse: Israels Plads, 1361 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223