’THE LAST PARTy'

Præsenteres af FLT100 KBHAPS - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Mads Refslund og Musling Bistro præsenterer
’THE LAST PARTy'

En festlig aften med fokus på madspild, bæredygtighed og genbrug i moderne gastronomi.

Mads Refslund, der bosat i New York, har netop udgivet kogebogen "Scraps, Wilt & Weeds" om brugen af de fødevarer og de rester vi normalt smider ud.

Fra fiskeben og kartoffelskræller til kaffegrums og kålstokke:
Muslings kokke, med Simon Sundby og Ingwer Grünberg i spidsen, vil sammen med Mads Refslund kreere retterne med fokus på genbrug og madspil og efter inspektion af muslings køkkenrutiner.

Der vil være vine uden kemikalier, så alt denne aften vil i vanlig musling-stil være produceret bæredygtigt. Vin betales efter forbrug

Aftenen vil foregå i afslappede rammer, vi garanterer derfor ikke siddepladser til alle. Mere information kommer.

Fra 20.00 vil der være mere vin, cocktails og økologisk dans med din DJ. Fri entre

Adresse: , Linnésgade 14, 1361 København K

tirsdag 22. aug. 2017 kl. 17:00 - 20:00
á 400,00 kr.
+ 20,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223