’THE LAST PARTy'

Præsenteres af FLT100 KBHAPS - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Mads Refslund og Musling Bistro præsenterer
’THE LAST PARTy'

En festlig aften med fokus på madspild, bæredygtighed og genbrug i moderne gastronomi.

Mads Refslund, der bosat i New York, har netop udgivet kogebogen "Scraps, Wilt & Weeds" om brugen af de fødevarer og de rester vi normalt smider ud.

Fra fiskeben og kartoffelskræller til kaffegrums og kålstokke:
Muslings kokke, med Simon Sundby og Ingwer Grünberg i spidsen, vil sammen med Mads Refslund kreere retterne med fokus på genbrug og madspil og efter inspektion af muslings køkkenrutiner.

Der vil være vine uden kemikalier, så alt denne aften vil i vanlig musling-stil være produceret bæredygtigt. Vin betales efter forbrug

Aftenen vil foregå i afslappede rammer, vi garanterer derfor ikke siddepladser til alle. Mere information kommer.

Fra 20.00 vil der være mere vin, cocktails og økologisk dans med din DJ. Fri entre

Dette event er støttet af Copenhagen Cooking & Food Festival’s internationale udviklingspulje.

Adresse: , Linnésgade 14, 1361 København K

tirsdag 22. aug. 2017 kl. 17:00 - 20:00
á 400,00 kr.
+ 20,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223