Jomfruhummerbisque med smørdampet porre
~~~
Helstegt kalv med bagte løg, pommes parisienne og pebersauce
~~~
Pannacotta med passionsfrugt og knasende karamel malt
ADAMS SALAT MED CONFIT DE CANARD
Sprød and, bitterhed fra frisée-salat, valnødder og granatæbler.
~~~
CONFITERET SVINEBRYST
Af Svendborggris. Serveres på grov kompot af knoldselleri med friske urter
og sauce med salvie og citron.
~~~
PANNA COTTA
Serveres med brændt hvid chokolade og
blodappelsin sorbet.
Fru Nimbs gravad laks med sennep, syltede gule beder og sprøde rugbrødschips
~~~
”Mormorkylling” med agurkesalat, rabarberkompot og skysauce
~~~
Citronfromage med polynesisk vanilje
Hummersuppe
Flødelegeret hummersuppe med stykker af hummerkød
~~~
Stegt kalvepidsbryst
Stegt kalvespidsbryst, kartoffelpure’ tilsmagt med trøffel, kraftig kalvesky og syltede beder
~~~
Chokolademousse
Kraftig chokolademousse med nøddekrokant og orangeis.
Cremet suppe af jordskokker m. purløg, ristede mandler og brud af røget makrel
~~~
Grøftens helstegte kalvefilet serveret med bagte rodfrugter, puré, Pommes Macaire og pebersauce
~~~
Chokoladebrownie med iscreme, frugt og puré
Cremet suppe af jordskokker m. purløg og ristede mandler
~~~
Grøntsagsfrikadeller serveret med vintersauté og Pommes Marcaire
~~~
Chokoladebrownie med iscreme, frugt og puré
Bruschetta med to slags tapanade, burrata med oliven og kapers crumble og to slags charcuteri
~~~
Tagliolini alla carbonara med tørsaltet dansk bacon, Vesterhavsost og hvide peberkorn
~~~
Brasato di vitello, kalv med svampe, bagte rodfrugter og trøffel
~~~
Hvid chokoladeis serveret med espresso og makroncrumble
Dagens Dining week Måltid består af 3 smagfulde vegetar retter, som serveres ”family style” til deling rundt om bordet. Retterne er tilberedt af sæsonens økologiske grøntsager, inspireret af marken, haven og smage fra hele verdenen. Der indgår altid grøntsager og urter der findes i vores have eller har været i haven, men ligger hengemt, fermenteret eller syltet. Til de grønne serveringer kommer dagens kød og middagen sluttes af med en vinter inspireret dessert.
Nyd de mange sanseindtryk og nærværet omkring måltidet.
Confiterede jordskokker med salt citron og gruyere
~~~
Sprængt kalvespidsbryst med knoldselleri i variation og kalve sky
~~~
Sæsonens æbler som trifli med sprøde makroner og chantilly
Med hensyn til vegetarer & allergier, vil der blive taget hensyn til det på dagen
Bagt vesterhavstorsk
Boullion på kylling med røget bacon, grillet porre, salat af krydderurter og ristede hasselnødder
~~~
Rosastegt okse i varme krydderier
Cremet kartoffel, løg i flere teksturer og skysauce
~~~
Citrontærte
Brændt marengs, havrecrumble, kakao og mælkeis
__________________________________________________________________________
Baked North Sea cod
Bouillion made from Chicken and smoked bacon. Grilled leeks, herbs and roasted hazelnut.
~~~
Beef in warm spices
Creamy potato, onions in different textures and gravy
~~~
Lemon Pie
Burnt meringue, oat crumble, cocoa and milk ice cream
~~~
Forret:
Blomkåls suppe
blomkålspuré - ventreche bacon - trøffelolie
Hovedret:
Svinefilet med puffet svær
grillet porrer - porreaske - knoldselleri - crudité af bladselleri
svinesauce med brunet smør
Dessert:
Hvid chokolade panna cotta
citronverbena skum - crumble
Forret:
Blomkåls suppe
blomkålspuré - trøffelolie
Hovedret:
Risotto med svampe og nødder
Dessert:
Hvid chokolade panna cotta
citronverbena skum - crumble