Traditionelle japanske retter for begyndere, København V

Præsenteres af Sakana

Lær at tilberede delikate japanske dumplings, møre sticks og lakseret som japanske sushikokke gør det.

Klassiske japanske dumplings også kaldet gyoza, som kan serveres som en appetizer eller en forret.

Yakitori spyd også kaldet sticks der smelter på i munden ved første bid og, som kræver ganske særlig japanske knivteknikker.

Fisk der på klassisk japansk vis bliver tilberedt i en soja blanding der serveres med en grønsagsret.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til klassiske japanske retter, som er velsmagende, møre og matcher en travl hverdag.
Du lære, at anvende japanske ingredienser såsom mirin og madlavningssake, som har en fast plads på hylden hos japanske sushikokke.
Du lære, at købe fisk, kød, grøntsager og japanske råvarer som japanske kokke.
Du arbejder med at klargøre fisk, kød og andre råvarer ved, at bruge teknikker såsom at marinere, blanchere, og afpudsning.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker i tilberedning af retter med forskellige fisk, kød og grøntsager.
Trin-for-trin lære du at tilberede 3 møre, velsmagende retter såsom japanske dumplings, sticks og en varm lakseret.

En af retterne blev også serveret som personalemad til den 3-stjerne Michelin-restaurant Geranium.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lære at lave japanske dumplings, sticks og en varm lakseret, retter som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

Alt i alt får du et 2-timers japansk madlavningskursus, hvor du lærer at lave 3 forskellige retter, som du får med hjem. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne. Prisen er KUN 665 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 3. september 2017 kl. 12.00-14.00 hos Nose2Tail Meat & Seafood, Kødboderne 9, 1714 København V.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 29. august 2017

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer

Privat: “Søndag den 8 marts deltog mine døtre og jeg på dit kursus om traditionelle hverdagsretter. En gave til mig fra dem i anledning af en nylig rund fødselsdag. En dag jeg havde glædet mig meget til.
Vi fik tilført viden om hvad der gør den japanske mad så sund, ingredienser og teknikker i forberedelsen, mens vi producerede tre dejlige retter. Der var tid til at stille spørgsmål, tid til at smage undervejs og tid til at hygge sig og lytte til dine erfaringer fra mødet med den japanske kultur.
Kurset var forberedt og forløb så vi trods forskel i fingersnilde kunne være med når der skulle snittes fint og foldes tynd dej der drillede.
Vores medbragte plastikbøtter blev fyldt godt op med de velsmagende herligheder vi sammen havde fremtryllet, og vel hjemme igen kunne vi diske op med tre retter til os selv og to voksne mere. Alle blev mætte og fik fyldt både maver og smagsløg godt op.
Min lyst til at lave mere af den slags mad er vakt”. Merete

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.


Adresse: Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S

Læs mere på: zoeescher.com/
søndag 3. sep. 2017 kl. 15:00 - 17:00
á 665,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223