Traditionelle japanske retter for øvede

Præsenteres af Sakana

Traditionelle japanske retter for øvede er et kursus til dig, der ønsker at lærer nogle mere udfordrende retter.

Yakitori spyd der smelter på i munden ved første bid, kræver ganske særlig japanske knivteknikker.

En japansk omelet også kaldet Tamago er svampet og fløjlsblød konsistens, en klar gul farve og har en firkantet form. Det er en omelet der tager lidt tid at lærer. Jeg trin-for-trin guider dig til at lave velsmagende omeletter..

Tempura med panko er en delikat spise. Det er en ret der fremhæver råvarernes smage og sprødhed.
En ret der oftest består at forskellige slags grøntsager og skaldyr. Den kan være udfordrende at lave, hvis du ikke kender de teknikker der bruges.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset Traditionelle japanske retter for øvede er til dig, der

– aldrig har lavet japanske omelet før.
– ønsker en dybere indsigt i nogle delikate velsmagende japanske retter.
– længes at lave kompliceret og velsmagende retter uden, at stå en hel dag i køkkenet.
– ønsker at lave velsmagende retter såsom yakitori spyd, tempura og en japansk omelet.

Hvad lærer du på kurset?

Du lærer

– om klassiske udfordrende retter, som er velsmagende og som tager lidt tid at lave.
– om de japanske ingredienser såsom mirin og madlavningssake, der anvendes i autentisk japansk mad.
– hvordan du klargør og skærr råvarer såsom kød, skaldyr, grøntsager og mejeriprodukter.
– at klargøre forskellige slags råvarer efter japanske udfordrende tilberedningsteknikker.
– at lave 3 forskellige velsmagende retter.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

Alt i alt får du et 2 times japansk madlavningskursus, hvor du lærer at lave 3 forskellige retter, som du får med hjem. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne. Din pris er KUN 605 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 1. oktober 2017 kl. 15.00-17.00 på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 26. september 2017

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.

Adresse: Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S

Læs mere på: zoeescher.com/
Traditionelle japanske retter for øvede den 1. oktober 2017
á 605,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223