Traditionel japanske madkursus for øvede

Præsenteres af Sakana

Lær at lave delikate velsmagende klassiske japanske retter der giver sved på panden.

En japansk omelet også kaldet Tamago er svampet og fløjlsblød konsistens, en klar gul farve og har en firkantet form. Det er en omelet der tager lidt tid at lærer. Jeg trin-for-trin guider dig til at lave velsmagende omeletter.

Tempura med panko er en delikat spise. Det er en ret der fremhæver råvarernes smage og sprødhed.
En ret der oftest består at forskellige slags grøntsager og skaldyr. Den kan være udfordrende at lave, hvis du ikke kender de teknikker der bruges.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til klassiske udfordrende japanske retter såsom den japanske omelet Tamago og Tempura.
Du lærer, at lave udfordrende japanske retter, der kræver fokus og koncentration hvis de skal lykkes.
Du arbejder med japanske ingredienser såsom mirin og madlavningssake som er et ”must” i det japanske køkken.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker til, at klargøre grøntsager og skaldyr til tempura.
Du lærer, at lave delikate og sprøde tempura stykker med grøntsager og skaldyr.
Du lærer, trin-for-trin at lave en tamago dej, som har den konsistens der skal til for, at lave en svampet Tamago.
Du laver adskillige japanske omeletter således, at du kan lave den perfekte Tamago, når du er kommet hjem.
Du lære at lave 2 delikate og velsmagende japanske retter.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Dertil laver du 2 tamago og et udvalg af tempura som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende.
Holdet er ikke større end, at der er tid til at Zoë giver personlig feedback.

Pris

575 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 21. januar 2018 kl. 12.00-14.00 på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 16. januar 2018

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på http://zoeescher.com

Adresse: Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1711 København V

Læs mere på: zoeescher.com/
søndag 21. jan. 2018 kl. 12:00 - 14:00
á 575,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223