Vegetarisk Udon-nudelsuppe kursus for begyndere

Presented by Sakana

Nu har du mulighed for at lære at lave den delikate og sunde, japanske vegetarret Udon-nudelsuppe sammen med den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher, hjemme i dit eget køkken.

På dette madkursus får du introduktion i og lærer at lave Udon-nudelsuppe, som er en klassisk gastronomisk stilart indenfor det japanske køkken. Et kursus, hvor du lærer at lave et velsmagende japansk måltid, som du kan nyde samme aften.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til den japanske gastronomiske stilart Udon-nudelsuppe, hvad der kendetegner retten, og hvilken betydning den har i det japanske køkken.
Du arbejder med japanske ingredienser, der giver de unikke aromaer og smage, som kendetegner autentisk japansk mad.
Du lærer at bruge japanske råvarer til at lave en vegetarisk fond helt fra bunden.
Du lærer om japanske nudler, og hvilke Udon-nudler der egner sig bedst til nudelsuppe.
Du arbejder med flere forskellige japanske skæreteknikker til at klargøre forskellige råvarer og i tilberedningen af Udon-nudelsuppe.
Trin for trin lærer du at tilberede en velsmagende, vegetarisk Udon-nudelsuppe af høj kvalitet.

Hvad får du?

1 times undervisning med mulighed for at stille spørgsmål undervejs til Zoë.
Vi laver sammen en velsmagende ret, som du kan nyde samme aften.
Du får selvfølgelig udleveret opskriften.

Pris

225 kr.

Om live-kurset

Kurset foregår online og i real time.
Når du har tilmeldt dig kurset, modtager du en bekræftelse på din deltagelse.
14 dage før kursets afholdelse modtager du en liste med de råvarer og ingredienser, som du skal købe, og de køkkenredskaber, som du skal bruge på selve dagen.
7 dage før kursets afholdelse modtager du et link, som du skal bruge til at logge dig på madkurset på selve dagen.
Undervisningen foregår i et tempo, så alle kan følge med, og der vil også være mulighed for at stille spørgsmål undervejs direkte til Zoë.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.

Hvornår?

Tirsdag den 6. februar 2018 kl. 17.30-18.30. Tilmeldingsfrist: Torsdag den 1. februar 2018

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer

Privat: “Søndag den 8 marts deltog mine døtre og jeg på dit kursus om traditionelle hverdagsretter. En gave til mig fra dem i anledning af en nylig rund fødselsdag. En dag jeg havde glædet mig meget til.
Vi fik tilført viden om hvad der gør den japanske mad så sund, ingredienser og teknikker i forberedelsen, mens vi producerede tre dejlige retter. Der var tid til at stille spørgsmål, tid til at smage undervejs og tid til at hygge sig og lytte til dine erfaringer fra mødet med den japanske kultur.
Kurset var forberedt og forløb så vi trods forskel i fingersnilde kunne være med når der skulle snittes fint og foldes tynd dej der drillede.
Vores medbragte plastikbøtter blev fyldt godt op med de velsmagende herligheder vi sammen havde fremtryllet, og vel hjemme igen kunne vi diske op med tre retter til os selv og to voksne mere. Alle blev mætte og fik fyldt både maver og smagsløg godt op.
Min lyst til at lave mere af den slags mad er vakt”. Merete

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.

Læs mere på: zoeescher.com/

Address: Live online interaktiv madkursus - hjemme hos dig selv

Read more: https://zoeescher.com/vegetarisk-udon-nudelsuppe-kursus-for-begyndere/
Tuesday 6. Feb. 2018 at 17:30 - 17:30
á 225,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223