Vegetarsushi for begyndere

Præsenteres af Sakana

Vegetarsushi for begyndere er et kursus til dig, der ikke bryder sig om fisk eller er vegetar.

Grøntsager har en helt anden konsistens, de kan tilføre sushi nogle helt andre aromaer og smage. Det tager længere tid at lave vegetarsushi, fordi du skal bruge nogle helt andre tilberedningsteknikker til at klargøre grøntsagerne. Tilberedningsteknikker af forskellige sværhedsgrader.Til gengæld får du nogle helt nye smagsoplevelser.

Den japanske omelet Tamago er fløjsblød og svampet, når den er lavet til perfektion. Den er ret kompliceret at lave, men den kan forklares på en enkelt måde. Jeg viser selvfølgelig trin-for-trin hvordan du skal lave den.

Hvem henvender kurset sig til?

Vegetarsushi for begyndere er for dig, der;

– er vild med sushi.
– aldrig har lavet vegetarsushi før.
– Savner flere valgmuligheder indenfor vegetarsushi.
– savner en velsmagende kødfri dag om ugen.
– gerne vil have udvidet horisonten med flere og nye måder, at spise grøntsager på.

Hvad lærer du på kurset?

Du lærer

– hvor lidt der skal til, før du har spist 600 gram grøntsager.
– om de grøntsager, der egner sig bedst til vegetarsushi.
– om at koge ris efter japanske madlavningsteknikker.
– hvordan du klargøre og snitter grøntsager og andre råvarer på forskellige måder.
– at lave den japanske omelet Tamago fra bunden.
– at lave velsmagende futomaki (stor rulle), hosomaki (lille rulle) og inside-out.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

Alt i alt får du et 2-timers sushikursus, hvor du lærer at lave hosomaki, uramaki og futomaki, i alt ca. 32 sushistykker, som du får med hjem. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne. Din pris er KUN 610 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 5. november 2017 kl. 12.00-14.00 på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 1. november 2017.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I august 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I november 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer

Privat: “Tusind tak for en virkelig dejlig oplevelse! Den perfekte blanding af læring i teori og praksis, samvær og samtale.
4 kvinder er taget hjem med mod på at lave deres egen sushi på højt niveau, uden at det virker uoverkommeligt. Vegetarsushi er mindst ligeså tilfredsstillende som den med fisk og kan varieres på mange måder”. Laura

Virksomheder: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer

Adresse: Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S

Læs mere på: zoeescher.com/
Vegetarsushi for begyndere den 5. november 2017
á 610,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223