Vegetar sushikursus for begyndere

Præsenteres af Sakana

Lær at lave delikate og velsmagende vegetar sushi, der smager bedre end sushi med fisk.

Grøntsager er en spændende råvarer at arbejde med, fordi de har andre smage og en anden konsistens end fisk. Vegetar sushi er mere udfordrende at lave, da der bruges andre madlavningsteknikker i tilberedning af sushi.

Den japanske omelet Tamago er fløjsblød og svampet, når den er lavet til perfektion. Den er ret kompliceret at lave, men den kan forklares på en enkelt måde. Jeg viser selvfølgelig trin-for-trin hvordan du skal lave den.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til vegetar sushi og de fordele der er ved at spise vegetar sushi lidt oftere.
Du får en introduktion til hvilke grøntsager, der egner sig bedst til vegetar sushi.
Du lærer om, hvor lidt der skal til, før du har spist 600 gram sprøde og velsmagende grøntsager.
Du lærer, at håndtere de forskellige forstadier til kogning af sushiris.
Du lærer at koge sushiris efter japanske kogeteknikker.
Du arbejder med tilberedningsteknikker af forskellige sværhedsgrader såsom at grille og dampe råvarer.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker og snitter grøntsager og andre råvarer til sushi.
Du lærer, at blande en japansk omelet dej og trin-for-trin laver den japanske omelet Tamago.
Du lære trin-for-trin at lave hosomaki (lille rulle), uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer, at lave den japanske omlet Tamago.
Du laver en hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).
I alt 22 stykker sushi som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende.
Holdet er ikke større end, at der er tid til at Zoë giver personlig feedback.

Pris

Alt i alt får du et 2-timers sushikursus, hvor du lærer at lave hosomaki, uramaki og futomaki, i alt ca. 32 sushistykker, som du får med hjem. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne. Din pris er KUN 610 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 4. marts 2018 kl. 12.00-14.00 hos Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1711 København V.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 27. februar 2018.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I august 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I november 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer

Privat: “Tusind tak for en virkelig dejlig oplevelse! Den perfekte blanding af læring i teori og praksis, samvær og samtale.
4 kvinder er taget hjem med mod på at lave deres egen sushi på højt niveau, uden at det virker uoverkommeligt. Vegetarsushi er mindst ligeså tilfredsstillende som den med fisk og kan varieres på mange måder”. Laura

Virksomheder: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på http://zoeescher.com

Adresse: Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1711 København V

Læs mere på: zoeescher.com/
søndag 4. mar. 2018 kl. 12:00 - 14:00
á 610,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223