Winemakers Dinner med Peter Work

Presented by Restaurant Kul


Den legendariske Peter Work fra huset Ampelos i Californien gæster Kul i kødbyen onsdag den 3. maj kl. 18.00.

Peter har en unik historie, som inkluderer et aflyst møde i Twin Towers på en dato vi alle husker.
Det aflyste møde førte ham til vinens verden, hvor stjernestøv fra Hollywood er tilføjet i hans portefølje af gode historier.

Men det er ikke for eventyrfortællingerne, at Peter er booket til Kul, derimod hans fantastiske vine fra Santa Barbara. Peter har taget klassiske stokke fra Rhone og fragtet dem til de højtbeliggende marker i Santa Barbara og har blandt andet lavet sit eget blend "Syrache”.

Til arrangementet serverer Kul en 5 retters menu, som følger aftenens 7 forskellige vine.

Den excentriske vinmand besøger os onsdag den 3. maj.

Maden vi skal spise:
Ibérico-skinke med tempurablæksprutte og sort aioli 
Vilde rejer med krydret avocado og babykoriander 
Bøf-tatar med hoisin, syltede svampe, sprødt kyllingeskind og peberrod 
Grillet oksebavette med persillerod, kartoffel og lang peber
Matcha kage med wasabi crumble, Earl Grey, chia is, og salt karamel

Vinen vi skal drikke:
Ampelos, Santa Barbara, Rosé of Syrah, 2015
Ampelos, Santa Barbara, Santa Barbara Viognier, 2015
Ampelos, Santa Barbara, Pinot Noir Santa Rita Hills, 2014
Ampelos, Santa Barbara, Pinot Noir Lambda, 2012
Sea Smoke, Santa Barbara, Southing Pinot Noir, 2014
Ampelos, Santa Barbara, Syrache, 2012
Ampelos, Santa Barbara, Late Harvest Viognier, 2013


Address: http://restaurantkul.dk

Wednesday 3. May. 2017 at 18:00 - 21:00
á 795,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223