Winemaker's Dinner på Frederiksminde

Præsenteres af Laudrup Vin

Er du vild med Bourgogne, Champagne og vin fra det Nordlige Rhône (og hvem er ikke det??). Så gå ikke glip af en fantastisk aften på en af danmarks bedste restauranter - Frederiksminde i Præstø (med 1 stjerne i Michelin-guiden).

Da Michelin-guiden endelig fandt vej ud af København, ramte den hurtigt Præstø. Hvad mange dog allerede vidste, var, at der i denne lille by lå en restaurant med et unikt køkken, der på alle måder kan måle sig med de bedste i København. Et elegant køkken med en præcision og skarphed, man sjældent oplever mage til. Et køkken som er skabt til intense, dybe, rene og elegante vine.

Et perfekt match til vinene fra Mark Haisma! Efter i 10 år at have haft ansvaret for vinene hos kultvinhuset Yarra Yering, er Mark rejst "hjem" til Europa og har kastet sig over Bourgogne. Han har på få år opbygget sig et loyalt følge af fans og vinene serveres i dag på nogle af de bedste restauranter i verden; fra Eleven Madison Park i New York, The Fat Duck udenfor London og ikke mindst på hjemlige Geranium i København. De heldige, der for et par år siden var med Mark Haisma til middag på Falsled Kro, kan bevidne, at en aften med ham ikke kun handler om god mad og vin. Mark er også en fantastisk historiefortæller og han åbner gerne op for alle hemmelighederne i Bourgogne!

MENU & VINMENU, FREDERIKSMINDE, KLOSTERNAKKEN 8, 4720 PRÆSTØ, TORSDAG D. 14/12 KL. 18.30:

Velkomst/Snacks
Mailly Grand Cru Brut Reserve Champagne

***

1. Servering
2015 Mark Haisma Bourgogne Aligote

***

2. Servering
2015 Mark Haisma Saint Romain Blanc

***

3. Servering
2015 Mark Haisma Volnay Lieu-Dit Poux Bois
2015 Mark Haisma Pommard 1. Cru Clos de Arvelets

***

4. Servering
2015 Mark Haisma Gevrey-Chambertin Village
2015 Mark Haisma Morey Saint Denis 1. Cru Les Chaffots

***

5. Servering
2015 Mark Haisma Cornas Les Combes

Petit four

Kaffe & sødt

Pris 1.250 kr. pr. person.

***

Madanmelderne om Frederiksminde:

- "Seksstjernet gourmet-minde ved Præstø Fjord" - Ole Troelsø, Børsen

- "Når prisen og standarden sammenholdes både i maden og valget af vine, er det uomgængeligt en toppræstation. 6/6 hjerter" - Politiken


Robert Parker/The Wine Advocate om vinene fra Mark Haisma:

- "What I like about these wines is quite abstract, but there is just a lot of passion in them, a surfeit of soul." - Neil Martin, The Wine Advocate

Adresse: FREDERIKSMINDE, KLOSTERNAKKEN 8, 4720 PRÆSTØ

torsdag 14. dec. 2017 kl. 18:30 - 22:30
5-retters Michelin-menu og vinmenu med 8 forskellige vine
á 1.250,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223