Aska x Aamanns

Præsenteres af Aamanns 1921

Aamanns 1921 præsenterer med stolthed gæstekok Fredrik Berselius fra Aska i New York

Fredrik Berselius fra den 2-stjernede Michelinrestaurant Aska i New York City gæster køkkenet på Aamanns 1921 den 28. og 29. august under Copenhagen Cooking i forbindelse med Fredriks lancering af sin kogebog ”Aska” (svensk for aske). Der er åbnet op for blot 40 eksklusive pladser per aften via Copenhagen Cooking & Food Festival, som giver adgang til den collaborative 8-retters menu samt en signeret udgave af Fredriks bog.

Fredrik Berselius er født i Stockholm, Sverige, men har det meste af sin kulinariske karriere befundet sig i New York City, hvor han har arbejdet sin vej op gennem nogle af byens bedste køkkener. Aska blev til i Kinfolk Studios i Williamsburg i 2012, og Fredrik fik hurtigt succes med sin satsning og sine særdeles kreative tilberedningsteknikker og smagskombinationer. Der gik heller ikke et år, før han modtog sin første Michelinstjerne. I 2014 lukkede Fredrik restauranten for at flytte i andre lokaler, restauranten genåbnede i 2016 og blev efter kun seks måneder hædret med to Michelinstjerner som den eneste nye restaurant i guiden det år.

Fredriks retter er inspireret af naturen, erindringer og sæsonernes variationer, som vises smukt frem i hans debutbog, der følger hans kulinariske rejse fra Skandinavien til Brooklyn. Hans unikke retter tager afsæt i smage og teknikker formet af de to regioner. Denne sammensmeltning har givet ham stor anerkendelse, priser og mange fans.

Aamanns 1921 er ejet af smørrebrødskongen og TV-værten Adam Aamann, og sammen med køkkenchefen Maxim Surdu har de tidligere været værter for japanske Hideaki Sato fra den 2-stjernede Michelinrestaurant Ta Vie i Hong Kong, som ligeledes var i køkkenet i Aamanns’ smukke restaurant under Copenhagen Cooking & Food Festival i 2017.

På Aamanns 1921 vil du opleve en middag af helt enestående karakter, når Fredrik Berselius og Maxim Surdu hver især serverer fire retter samt appetizers, der repræsenterer deres fortolkning af deres maduniverser.

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at opleve en kulinarisk kunstner fra New York med skandinaviske rødder.

Billetter: 

  • 8 retters menu inkl. velkomstdrink, appetizers og kogebogen ”Aska” signeret af Fredrik Berselius (bogens værdi 340 kr.) 1450 kr.
  • 8 retters menu inkl. velkomstdrink, appetizers, vinmenu og kogebogen ”Aska” signeret af Fredrik Berselius (bogens værdi 340 kr.) 2250 kr.


Adresse: Aamanns 1921, Niels Hemmingsens Gade 19-21, 1153 Kbh K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.