Årets Nytårsmenu - KOST & METIER

Præsenteres af Kost & Restaurant Metier

Nytårfesten står for døren! I den anledning er KOST og Metier gået sammen om at lave årets nytårsmenu til dig. Vi har fundet de bedste af vores fælles leverandører og har lavet en 3-retters menu + snacks - baseret på strålende økologiske og biodynamiske råvarer i sæson. Maden er færdig tilberedt, så du blot skal afhente, opvarme og anrette på aftenen.

Du kan nøjes med at købe maden eller tilkøbe vin til gode priser.

Snacks:
Fuldkornsknækbrød og rodfrugtechips med urtedip

Forret:
Rimmet nytårstorsk med sprød boghvede, æbler, syltet selleri, urter og rygeostcreme.

Hovedret:
Filet af okse og braiseret tykkam med grillede grøntsager, saltbagt monsterrødbede og rødvinssauce.

Dessert:
Solbærpocheret pære med hvid chokolademousse og knas.

- Surdejsbaguette og kærnemælkssmør følger med til menuen.

PRAKTISK:
Maden skal afhentes mellem klokken 11-13 den 31/12 2017 - på Restaurant Metier, Blegdamsvej 70, 2100 KBH Ø.

Adresse: AFHENTNING: Restaurant Metier, Blegdamsvej 70, 2100 KBH Ø

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.