Årets Nytårsmenu - KOST & METIER
Præsenteres af Kost & Restaurant Metier
Nytårfesten står for døren! I den anledning er KOST og Metier gået sammen om at lave årets nytårsmenu til dig. Vi har fundet de bedste af vores fælles leverandører og har lavet en 3-retters menu + snacks - baseret på strålende økologiske og biodynamiske råvarer i sæson. Maden er færdig tilberedt, så du blot skal afhente, opvarme og anrette på aftenen.
Du kan nøjes med at købe maden eller tilkøbe vin til gode priser.
Snacks:
Fuldkornsknækbrød og rodfrugtechips med urtedip
Forret:
Rimmet nytårstorsk med sprød boghvede, æbler, syltet selleri, urter og rygeostcreme.
Hovedret:
Filet af okse og braiseret tykkam med grillede grøntsager, saltbagt monsterrødbede og rødvinssauce.
Dessert:
Solbærpocheret pære med hvid chokolademousse og knas.
- Surdejsbaguette og kærnemælkssmør følger med til menuen.
PRAKTISK:
Maden skal afhentes mellem klokken 11-13 den 31/12 2017 - på Restaurant Metier, Blegdamsvej 70, 2100 KBH Ø.
Adresse: AFHENTNING: Restaurant Metier, Blegdamsvej 70, 2100 KBH Ø