AMASS x SKAGERAK

Præsenteres af Amass Restaurant og Skagerak

Sæt dig til rette i Skageraks klassikere, nyd en Amass forårsmenu, og få indsigt i, hvordan omstillingen til bæredygtige forretningsmodeller kan være til gavn for både miljøet og forretningen.

Den 24. maj, dagen inden Kristi Himmelfart, går Amass og Skagerak sammen om en bæredygtig havemiddag under kastanjetræet i Skageraks smukke have. Der tændes op i bålstedet, maden serveres family-style på delefade og møblementet vil være sammensat af Skagerak’s brugte designklassikere, der har fået nyt liv via forretningskonceptet Re-classic.

Undervejs vil Skageraks ejer, Jesper Panduro og ejer og Head Chef på Amass, Matt Orlando, hver især holde et indlæg om fremtidens forretningsmodeller for design- og restaurationsbranchen. Få indsigt i deres egne erfaringer med ressourcespild, cirkulær økonomi, økologi og affald. Begge indlæg vil blive afholdt på engelsk.


OM ARRANGEMENTET
MENU: 450 kr. inkl. velkomstbobler
DRIKKEVARER: Der vil være mulighed for tilkøb af øl, vin, vand og most på aftenen.
HVORNÅR: Onsdag, 24. maj 2017 fra kl. 18.00 til 22.00
HVOR: Under Skageraks store kastanjetræ på Indiakaj 2, 2100 Kbh Ø
Der vil være tæpper til gæsterne. Vi anbefaler at medbringe en sweater.
ALLERGENER: Der kan ikke tages højde for allergier denne aften.

Al overskud fra aftenen går til The Amass Green Kids Program; et uddannelsesinitiativ, der inviterer børn fra udvalgte skoler i København med i haven og køkkenet på Amass. Her lærer børnene om, hvordan man dyrker egne afgrøder, om kompostering og om tilberedning af vital mad.

Adresse: Skagerak Store, Indiakaj 2, 2100 København Ø

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.