Champagnesmagning og bogsignering med Søren Frank – inkl. bogen "Champagne"

Præsenteres af Løgismose

Mød Søren Frank, få signeret et eksemplar af ”Champagne” og smag champagne og østers i Løgismose gourmetsupermarked på ILLUM Rooftop.

Journalist, madanmelder og vinekspert, Søren Frank, har efterhånden en solid række bøger indenfor vin og spiritus på cv’et, og den seneste udgivelse ”Champagne” understreger endnu engang hans tårnhøje faglige niveau og indsigt i vinens verden.
Med 6 faste champagneproducenter i vores sortiment, krydret med velkendte fyrtårne fra områdets spydspidser, er champagne en central del af Løgismose.

Lanceringen af Søren Franks bog om champagne er en oplagt mulighed for at sætte endnu mere spot på det fascinerende vinområde.

”Sørens bøger har på uvurderlig vis bidraget til min uddannelse indenfor vinens verden. Hans bøger om feks Alsace, Barolo & Co, Bourgogne og Cognac har jeg slugt én efter én, og de viser tydeligt ihærdigheden, forståelsen og den kompromisløse tilgang til arbejdet ”i felten”, når det handler om at komme ind til kernen af et områdes vine og vinkultur.
Utallige rejser, interviews og smagninger danner basis for en unik afdækning af emnet krydret med Sørens usammenlignelige sans for at medtage væsentlige og relevante detaljer. Udover det fagligt høje niveau er hans bøger velskrevne, analytiske og holdningsprægede, hvilket gør dem oplagte ikke kun for nørderne, men for enhver med interesse for vin.”
-Thilde Maarbjerg

Søren Frank fortæller undervejs om bogen og guider en åben smagning af 3 forskellige champagner, hvortil vi serverer østers og trøffelchips. Skal bogen bruges som julegave, kan Søren dedikere den personligt til modtageren.

Skulle du have lyst til at blive lidt længere kan du fra kl. 18.30-20.00 nyde et glas mousserende vin i Løgismose Boblebar.

· Bogen ”Champagne” signeret af Søren Frank på dagen
· Champagne
· Mousserende vine og østers
Per person 400,00 kr. + gebyr

Adresse: Løgismose Gourmetsupermarked, ILLUM Rooftop, Ny Østergade 52

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223