Fermenterings Kursus Og frokost

Præsenteres af Fuglebjerggaard

12-15.00 En eftermiddag hos Camilla Plum, hvor vi demonstrerer hvordan man laver en mængde forskellige produkter af efterårets overflod af frugt og grøntsager, bl.a. kimchee, en krydret fermenteret salat med chili, kål, fishsauce og hvidløg, som kan spises med det samme. Eller langsomt fermentere og blive til en vitaminbombe af et relish. Men der er mange andre muligheder for at få lavet lækre produkter, med hjælp af naturens egne bakterier og svampe. Man får lov at lave sin egen kimchee og får et glas med hjem til at fermentere derhjemme.

Vi serverer smagsprøver på de samme produkter, som er lavet og fermenteret på forhånd. Du får et glas kimchhee med hjem og en buffet når du kommer med, nybagt brød, oste, honning fra gården, kaffe og the, alt sammen fermenterede produkter.

Adresse: Fuglebjerggaard Hemmingstrupvej 8 3200 Helsinge

Læs mere på: www.fuglebjerggaard.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.