Heartland Banquet

Presented by Heartland Festival

Heartland Banquet – Per Hallundbæk, Kamilla Seidler, Theis Brydegaard og Mette Martinussen
Sidste års store succes gentages når Heartland Festival dækker op til en ganske særlig madoplevelse på Heartland Banquet. Her samarbejder tre kokke om et både velsmagende og socialt måltid, iscenesat til at være noget ganske andet end man ellers er vant til. Holdet udarbejder sammen en unik spiseoplevelse bestående af en tre-retters menu med de bedste fynske råvarer og en øl- og vinmenu.

Per Hallundbæk (Falsled Kro) står igen i år i spidsen for Heartland Banquet, og denne gang har han taget de danske stjernekokke Kamilla Seidler (Gustu) og Theis Brydegaard (Kadeau, Nabo) med sig. Seidler er køkkenchef på Gustu i Bolivia, der netop har indtaget pladsen som 14. bedste restaurant i hele Sydamerika, og Seidler selv har fået den fornemme titel af at være Latinamerikas bedste kok. Med på kokkeholdet er også Theis Brydegaard fra Nabo og Kadeau, som har en Michelin-stjerne både i København og på Bornholm, og er placeret som den 94. bedste restaurant i hele verden. Måltidet iscenesættes af Mette Martinussen, som vil skabe en socialt interaktiv spiseoplevelse – forvent ikke hvide duge men en velmagende madforestilling.

Per Hallundbæk
Per kuraterer Heartland Banquet igen i år og har indbudt et nyt stærkt felt, der skal arbejde sammen med holdet fra sidste år. Per overtog roret på Falsled Kro i 2009 og har med stor succes har drevet Hotel Engø Gård i Norge. Engø Gård er ligesom Falsled Kro medlem af Relais & Chateaux og Traditions et Qualité. Per er fynbo, så han er rigtig kommet på hjemmebane nu. Han har et brændende hjerte for fynske kvalitetsprodukter og råvarer. 
På Heartland Festival vil Per lave pighvar med fynske tomater og fennikel til Heartland Banquet.

Theis Brydegaard, Kadeau - Nabo
Theis har tidligere brugt en stor del af sit liv på de københavnske Michelin-restauranter - Kong Hans Kælder, Ensemble og Herman - med en afbrækker til tre-stjernede The Fat Duck, der tidligere er kåret til verdens bedste. Theis har været ansat på Kadeau siden 2010. Først som køkkenchef på Bornholm og siden hen på Kadeau København i 3 år som køkkenchef. Pt. er Theis medejer og køkkenchef på Nabo, som er Kadeaus nye lillebror og nabo. Et moderne nordisk spisested, stærkt forankret i Kadeau og med det simple og velsmagende måltid som målet.
Theis laver gris med grønne asparges og løvstikke til Heartland Banquet.

Kamilla Seidler, Gustu
Kamilla er køkkenchef på Gustu i La Paz, Bolivia, som netop er blevet kåret som Bolivias bedste restaurant og den 14. bedste restaurant i Latinamerika på 50 BEST.  Den danske kok er i samarbejde med Claus Meyer på en mission, der handler om udvikle det Bolivianske køkken, og de arbejder samtidig på at Gustus køkken skal have en afgørende effekt socialt i Bolivia. Kamilla modtog for nylig prisen - Latin America’s Best Female Chef 2016 – for anstrengelserne. Kamilla er født i København, flyttede til La Paz i 2012 og kommer eksklusivt til Heartland som del af sin World Tour. Kamilla har tidligere arbejdet på de to-stjernede Michelin-restauranter Mugaritz i Spanien og Le Manoir Aux Quat Saisons. Hun blev udlært på Paustian og arbejdede herefter på Søllerød Kro og Geist.
Kamilla laver jordbær fra Sanager med chokolade fra Bolivia til  Heartland Banquet.

Mette Martinussen
Mette Martinussen er kok, madkunster og specialist i kulinariske oplevelser, hvor historiske og kulturelle fænomener formidles i nye og sansemættede formater. Mette begyndte sin madrejse med restauranten Ester og Soja i samarbejde med Claus Meyer og åbnede i 2000 1. TH. i København. I 2001 rejste rundt i Danmark med Mette Sias Sommerbus, hvor hun rullede 13 fantasifulde serveringer ud hvert sted. Dette blev til bogen "Mette Sias gæstebud”. I 2006 skabte Mette det succesrige Madeleines Madteater. Mette har sidenhen lavet et utal prisbelønnede og anmelderroste madteaterforestillinger.
Mette designer måltidsoplevelsen på Heartland Banquet.


Menu
Der serveres 3 retter inkl. vand

Pighvar
med fynske tomater og fennikel
- Per Hallundbæk, Falsled Kro

Gris
med grønne asparges og løvstikke
- Theis Brydegaard, Kadeau

Jordbær
fra Sanager & chokolade fra Bolivia
- Kamilla Seidler, Gustu

Vinmenu
Der serveres 3 glas vin
-sammensat af Per Hallundbæk i samarbejde med Løgismose.




OBS! Der kræves festivalbillet for at få adgang til at spise i restauranten.

Address: Egeskov Slot, Egeskovgade 22, 5772 Kværndrup

Read more: www.heartlandfestival.dk/food/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.