Lunch Escape: Hot Pot Trip to Asia

Præsenteres af Hop Pot Republic

Hot pot er en af de mest populære mad fænomener i asien lige nu. Det kombinere social oplevelse, velsmagende mad og en interaktiv måde at spise på. Der findes endnu ikke en hot pot restaurant i København, men til Copenhagen Cooking festval har du mulighed for at prøve det, og som noget nyt er der båede traditional hot pot og en vegetar version.

Hvad går det ud på?
• Super hyggelig begivenhed
Hot pot er den mest sociale madoplevelse du kan forestille dig. Ikke nok med at du sidder rundt om et bord og deler alt maden med dine venner eller familie, men på en måde laver du selv maden.
• God smag og sund mad
Hot pot er en helt speciel asiatisk madoplevelse, hvor du kommer til at prøve en masse friske grøntsager og asiatiske specialiteter, med lavt gluten-indhold, lidt fedt og lavt på kulhydrater.
• Interaktivt madeventyr
Du tilbereder selv din hot pot i selskab med dine venner. Giv jer god tid, mens i prøver de i alt 14 forskellige asiatiske grøntsager og ingredienser.

Hvad består det så af?
• to forskellige hot pot basissupper, stærk og mindre stærk (i den vegetariske version bliver den mindre stærke version erstattet med en asiatisk grøntsagssuppe)
• to slags kød (i den vegetariske version bliver kød erstattet af andre asiatiske ingredienser)
• seks forskellige slags friske grøntsager
• seks velsmagende asiatiske ingredienser
• to slags saucer

Vi tilbyder også en række udvalgte asiatiske juice, asiatisk øl, sake og vin.

Bemærkning: Det kræver mindst to personer at bestille hot pot. Men du kan også vælge at deltage i "Hot Pot with Strangers" aktiviteten og derved kun købe en billet. Vi vil så matche dig med 3 til 5 andre hot pot deltagere som du vil dele hot pot og gode historier med.

Klik her for at vide mere om hot pot

Adresse: Israels Plads

Læs mere på: https://www.facebook.com/Hot.Pot.Restaurant.Copenhagen/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223