Middag og foredrag med Adam Aamann om snaps og smørrebrød

Præsenteres af AAMANNS

Hvilken snaps skal på julebordet?

Måske får du svaret, når smørrebrødskongen, tv-værten, kogebogsforfatteren og kokken Adam Aamann holder foredrag om snaps i Aamanns nyeste restaurant, Aamanns 1921.

Adam fortæller om snapsefremstilling, smagsnoter, kombinationen snaps og mad og meget mere. Der bliver mulighed for at smage 4 forskellige snapse sammen med et udvalg af Aamanns klassiske retter. Er du mere til drinks og cocktails, er bonusinfo, hvordan de aromatiske snapse giver rigtig meget mening i disse sammenhænge - ligesom hjemmelavet gin/vermouth bliver en del af programmet.

Du vil blive ført igennem vores smagsunivers, hvor vi på klassisk Aamanns facon starter med sild. Derefter kommer vi til de lune retter med både pandestegt rødspætte og leverpostej af Grambogård gris. Som julen nærmer sig, finder vi det passende at afslutte med vores ris a la mande og kirsebærsauce med portvin og varme krydderier.

Hertil serverer vi 1 stor fadøl, vand med/uden brus ad libitum, et udvalg af 4 forskellige Aamanns snapse og kaffe/te.

Der vil være mulighed for at købe Adams kogebøger og snapsebog samt Aamanns hjemmelavede snapse.

Vi ser frem til at byde velkommen hos Aamanns 1921.

Pris
Kr. 495,- pr. person

OM AAMANNS 1921

Restauranten er indrettet af desingstudiet All That Matters og er inspireret af kirkerummet som bl.a. kommer til udtryk ved de specialdesignede lamper, lyse læderbænke og stole med cremefarvet kernelæder. Underetagen af restauranten er oprindeligt bygget som et beskyttelsesrum og vil i tilfælde af krig den dag i dag fungere som sådan.

Respekten for kokkehåndværket er en drivende kraft, der indebærer, at vi laver tingene fra bunden og af ordentlige råvarer. Vi vælger derfor selv at sylte, braisere, stege og bage. Frugt og grøntsager er i sæson, fisken er bæredygtig, og kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom korn og mejeriprodukter er økologiske.

Adresse: Niels Hemmingsens Gade 19-21, 1153 København K

Læs mere på: www.aamanns.dk/aamanns-1921
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223