Pizzaskole

Præsenteres af Gorm's pizza - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Hos Gorm’s får du lov til at yde, før du kan nyde. Fredag aften forvandler pizzamestrene pladsen til et pizzeria, og inviterer dig med i køkkenet.

Lær om Italiens fladeste og mest populære spise, mens du sætter tænderne i en let omgang antipasti, inden du selv trækker i arbejdstøjet. Lav din egen tomatsovs, og top Gorm’s berømte pizzabunde med dit favoritfyld, og sæt tænderne i dem bagefter. Du behøver ikke at være bekymret, for at du går sulten derfra, da Gorm’s holder ild i pizzaovnene indtil I ikke kan spise mere. Derudover vil der blive serveret dejlig Italiensk vin til maden, så der opnås den autentiske stemning, man kender fra italienske ”family style” middage.

Udover at lære om de italienske pizzatraditioner, vil du få mulighed for at lave pizze med spræl i, da HAV stiller de bedste råvarer fra havet til rådighed. Pizzasnedker Gorm Wisweh har en mission om, at få danskerne til at spise mere fisk, hvilket blandt andet kommer til udtryk i TV programmet ”Vild med fisk” på DR2. Derfor har Gorm inviteret sin gode ven Henri Lee fra HAV med i køkkenet, så du kan få inspiration til at tage fiskepizze til et helt nyt niveau.

Adresse: Torvehallerne ud imod Frederiksborggade 21, Frederiksborggade 21 , 1360 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223