Skandinavisk bagning

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Trine er bannerfører indenfor skandinavisk bagning og passioneret omkring hjemmebag. På Trine virker bagning terapeutisk og hun mener, at alle mennesker vil kunne få meget ud af at bage derhjemme.

”At bage - både brød og kager – er et kærlighedshåndværk. Det er en lille gerning i hverdagen, som, ikke desto mindre, er en af de stærkeste måder at vise et andet menneske, at du holder af dem. At bage derhjemme har været en af mine store passioner, længe før jeg overvejede at arbejde som kok.”

Dette kursus bliver undervist på engelsk og varer mellem 4-5 timer.

Hvad kommer du til at lære på kurset?
På Trines bageskole vil du få indsigt i hendes bageunivers. Hun vil lære dig et udvalg af opskrifter fra hendes bog; bestselleren Scandinavian Baking, og du vil dermed dykke dybere ned i Trines ideer og skandinavisk madkultur. At bage dit eget brød kan nemt blive en del af din hverdag. Vi kommer til at arbejde med surdej, og det bedste mel Danmark har at byde på fra Skærtoft Mølle og Korneby.

Trine vil demonstrere hvordan man laver et rugbrød, og du vil få en surdej til at tage med hjem. I kommer også til at bage sigtebrød, spelt boller og anisbrød. I vil lære mere om surdej og kvaliteten af mel, og hvorfor dette gør en forskel.

Kursets forløb
Ved ankomst vil vi tilbyde te eller kaffe, vand og nogle snacks. Efter noget baggrundsinformation og instrukser starter kurset, og du vil lære at lave opskrifterne selv. Når vi er færdige, dækker vi bord, og spiser maden i fællesskab. Du er også velkommen til at at tage maden, du har lavet, med hjem, sammen med et hæfte med alle kursets opskrifter.

Værd at vide om Trine
Trine er ekspert i og ambassadør for moderne skandinavisk mad. Hun laver mad, skriver og holder foredrag over hele verden med udgangspunkt i netop dette emne. Hun er fortaler for bæredygtige løsninger, økologi og mad lavet med kærlighed. Trine har skrevet ti kogebøger på dansk og seks på engelsk, heriblandt bestselleren Scandinavian Comfort Food.

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 12, 2100 København

Læs mere på: https://www.hahnemannskoekken.dk/kurser/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223