Smag på fremtiden med Bug Lady og Bugging Denmark

Præsenteres af Bugging Denmark - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Søndag d. 27. august inviterer Bugging Denmark i samarbejde med Buglady indenfor i den charmerende Villa Kultur på Østerbro til en unik og helstøbt smagsoplevelse.

Med spiselige insekter som omdrejningspunkt vil aftenen byde på en eksklusiv fem retters middag, hvor samvær, æstetik og gastronomi er i højsæde. Aftenens menu har fokus på rene, økologiske råvarer, og hver ret akkompagneres af en vin afstemt til anledningen.

Vi bruger festivalens tema ”Breaking the New” til at sætte fokus på en novelfood-trend, der i dén grad vinder frem i øjeblikket, nemlig spiselige insekter.

Den innovative madblogger og frontløber for udbredelsen af spiselige insekter i Danmark, Nina Askov, har kreeret en spændende og velsmagende menu, inspireret af den vilde natur, røg og det enkelte insekts sensoriske kvalitet.

Røg viser insekternes gastronomiske kvaliteter fra en helt ny vinkel, der understreger den umiskendelige umami-oplevelse, som man får ved spiselige insekter. Smagen bliver intens og koncentreret og spiller smukt sammen med de friske, sæsonprægede råvarer og den afstemte vinmenu.

Den smukke Villa Kultur på Østerbro lægger hus til dette anderledes arrangement som hylder uformelt samvær, nysgerrighed, vidensdeling og ikke mindst madglæde.

Der er lagt op til en storslået aften, hvor gæsterne udover at blive forkælet med et lækkert, veltilberedt måltid, også får mulighed for at blive klogere på insekternes bæredygtige potentiale, når stifter af Danmarks første urbane insektfarm, Jakob Rukov, deler ud af sin ekspertise.

Adresse: VIlla Kultur, Krausevej 3, 2100 København Ø

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223