Smørrebrod

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Smørrebrød er en unik dansk spise, og en af de største danske bidrag til verdens madkultur.

“Som barn elskede jeg denne ukonventionelle måde at spise på i vores lille køkken, bare min mor og mig, som regel på aftener hvor min morfar havde sendt os en virkelig god spegepølse fra hans lokale slagter. Jeg husker stadig smagen af spegepølse på rugbrød i vores køkken i København.”

Join Trine til denne smørrebrødsworkshop i Påskens navn. Du kommer til at lave 3-4 styks smørrebrød med fisk, kød og grønt, og til sidst kan du slippe kreativiteten løs og kreere dit eget. Udover at lave mad, vil Trine også dele anekdoter om smørrebrødets tilblivelse, og hvorfor vi i Danmark holder så meget af det. Til slut dækker vi bord og spiser i fællesskab, hvor vi også vil introducere et udvalg af snaps og øl, der går godt til smørrebrød.

Kurset starter kl. 11:00 og slutter omkring kl. 14:00.

Værd at vide om Trine
Trine er ekspert i og ambassadør for moderne skandinavisk mad. Hun laver mad, skriver og holder foredrag over hele verden med udgangspunkt i netop dette emne. Hun er fortaler for bæredygtige løsninger, økologi og mad lavet med kærlighed. Trine har skrevet ti kogebøger på dansk og seks på engelsk, heriblandt bestselleren Scandinavian Comfort Food.

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 12, 2100 København Ø

Læs mere på: https://www.hahnemannskoekken.dk/kurser/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223