Take away fra verdenskendt Michelin-restaurant i Paris

Præsenteres af Gotipster

Fredag den 9. juni fragter Gotipster fin fransk gastronomi fra ’Kærlighedens by’, Paris, til København. Det er første gang nogensinde, at der leveres take away på tværs af landegrænser.

Smag fransk gastronomi i verdensklasse, kreeret af den verdensberømte Michelin-kok Mathieu Pacaud & hans kokkehold i Paris. Her ejer Mathieu Pacaud 4 af Frankrigs fineste Michelin-restauranter: Hexagone *, Divellec *, Histoires ** og L'Ambroisie ***, der 29 år i træk er blevet tildelt 3 stjerner af Michelin.

OBS! Begrænset antal kuverter til salg. Pre-salget er nu startet.

Hovedret
Bresse-kylling med variation af svampe
Verdensberømt AOC-kylling fra Bresse tilberedt med Xérès-vinaigrette. Hertil variation af franske svampe, jus de volaille og Jura-hvidvinssauce med noter af valnød.

Dessert
Chokolademousse, karamel & lime
Lag af mørk chokolademousse og cremet karamel på bund af Marigny-kiks. Serveret med frisk gelé af lime.


For at fuldende den franske oplevelse er der til de 200 første købere gratis champagne fra Mumm, ét af verdens førende champagnehuse. Hver køber får 1 champagneflaske (37,5 cl.), som lægges i take away posen ved afhentning.

Herudover er der til alle købere goodiebags med kølige vand fra San Pellegrino samt Nespresso Ristretto kaffekapsler – en kraftig og aromatisk espressokaffe perfekt afstemt desserten.

Afhentning: D.9 juni, mellem kl 15.30-19.00.
Afhentningsadresse: Nordre Toldbod 16, 1259 København K

Adresse: Nordre Toldbod 16, 1259 København K

Læs mere på: www.gotipster.dk/paris
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223