Brunello Terralsole & Tè Soley (få pladser tilbage) - Velgørenheds Wine Makers Dinner

Præsenteres af L'Enoteca di Mr. Brunello

OBS: Du kan med fordel blive Mr. Brunello Wine Club medlem og spare 25% på dette arrangement. Tilmeld dig ved at følge linket i bunden


'Er dú både vild med klasse Brunello og velgørenhed?
- og samtidig glad for at gøre en velgørende forskel? Så kan du med rigtig god samvittighed tage med til

Wine Makers Dinner

lørdag d. 16. april kl. 18.30

- når kult producenten Terralsole, med de smukke, kunstneriske etiketter på flaskerne, og karismatiske og hjertevarme Mario Bollag i spidsen, gæster os & København. Udelukkende fordi en del af salget af brunello til os, samt det eventuelle salg i forbindelse med middagen, går til Marios, og hustruen Athenas, hjerteprojektsfond *Tè Soley!

Til middagen kommer vi igennem en dejlig fem retters menu med intet mindre end 9 forskellige overdådige vine fra Terralsole (otte brunelloer og en enkelt rosso), der med sin høje placering på toppen af Montalcino, er blandt nogle af de bedste brunelloproducenter i byen.

Hvornår: Lørdag d. 16. april 2016
Tidsrum: 18.30 - 22.30
Hvad og hvordan: Wine Makers dinner, siddende
Hos: L’Enoteca di Mr. Brunello
Hvor: Rysensteensgade 16, 1564 Kbh V.
Billetter: Kan købes for 950,- per person (arrangementets værdi: 1.495,-)
Billetprisen inkluderer: Helaftensarrangement, alt inkluderet (entre, 5 retters menu, 8 brunelloer, 1 rosso, mineralvand, kaffe med sødt - og selvfølgelig mødet med producenten).


Andet: Arrangementet forventes hurtigt at blive udsolgt, så hvis du vil med er det en god idé at købe billet i god tid. Der er stærkt begrænset antal pladser.

*Tè Soley er en non-profit velgørenhedsfond etableret af Mario & Athena, som yder økonomisk hjælp til nødsr...amte børn og familier, uddannelse, affaldshåndtering og agrikulturelle projekter på Haiti.
Læs mere om Tè soley her

Velgørenhed:
- For hver flaske brunello Terralsole sælger, går 5€ til Te Soley.
- Vi spæder til med det samme beløb; for hver flaske brunello der sælges i forbindelse med arrangementet, går yderligere 5€ til Tè Soley

Adresse: Rysensteensgade 16, 1564 Kbh .

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223