Winemaker's Dinner med Laudrup Vin & Il Palagio

Præsenteres af Laudrup Vin

Winemaker's Dinner med Il Palagio på Teatro del Gusto, Holbergsgade 17, 1057 København K, fredag d. 3. november kl. 18.30:

Kom med Laudrup Vin til en ægte lokal italiensk aften i hjertet af København!

Bag den lille nye italienske restaurant, Teatro del Gusto, står nogle af Københavns skarpeste italienere. Antonio Doni er gået sammen med Leonardo Battain (som tidligere har arbejdet på bl.a. Famo, L'Altro, Era Ora, m.fl.) og har skabt en lille italiensk perle på Holbergsgade.

På besøg er Monia Piccini, vinmager og ejer af Il Palagio i Chianti Classico, som aftenen igennem vil fortælle alle de gode historier om sine vine og om Toscana generelt.

Menuen er under tilrettelæggelse og vil blive offentliggjort her på siden snarest muligt. Prisen per person er blot 795 kr. Grundet begrænset antal pladser denne aften, opfordrer vi til hurtig booking.

Om Il Palagio:
Il Palagio er beliggende i hjertet af Toscana - mere præcist i den velkendte “gyldne dal” Conca d’Oro. Et område, der er kendt i hele verden for sine smukke landskaber - og især for sin vidunderlige vin og olivenolie.
Familien Piccini driver vingården, som i alt har omkring 13 hektar jord, hvoraf de 3 ½ hektar er beplantet med oliventræer og resten med udvalgte vinstokke.
Vinhuset producerer kun vin i små mængder og vinen er værdsat og efterspurgt af samlere. I de sidste par år har winemaker Marco Chellini taget føringen i vinfremstilling på Il Palagio.

MENU OG VINMENU:

Velkomst
Terre di Sant Alberto Prosecco

***

1. servering
Il Palagio Ignobile IGT i 2 årgange

***

2. servering
Il Palagio Chianti Classico 2013
Il Palagio Chianti Classico Riserva 2012

***

3. servering:
Il Palagio Le Bambole 2012

***

4. servering
Caprili Vin Santo

***

Kaffe & Cantucci

Adresse: Holbergsgade 17, 1057 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223