MENU

3-retters menu
Lidt fra havet - Forret
Torskecannelloni med blåmuslinger med friteret söl og sauce katsuobushi

Fra græs til bord - Hovedret
Kalvemørbrad med citronglaseret porre, selleripuré og kaffebagt gulerødder

Lidt fra det søde køkken - Dessert
Sprød valnøddekage med nougatcreme, kefirmousse og rommarieneret ananas og pæresorbet
Kransekage med nougat
0
á 550,00 kr.
6-retters menu
Lidt fra havet
Første snack - Østers med østersmarineret agurk, tyk fløde og dild
Anden snack - Friteret tapiokaperler med kaviar og svampemayo
Forret - Torskecannelloni med blåmuslinger med friteret söl og sauce katsuobushi

Lidt fra stalden - Mellemret
Ølbraiseret svinekæber med karamelliseret jordskokkeskum, sprød ventreche, jordskokkechips og æbleglace

Fra græs til bord - Hovedret
Kalvemørbrad med citronglaseret porre, selleripuré og kaffebagt gulerødder

Lidt fra det søde køkken - Dessert
Sprød valnøddekage med nougatcreme, kefirmousse og rommarieneret ananas og pæresorbet
Kransekage med nougat
0
á 700,00 kr.