MENU

Nytårsmenu
Klassisk menu
Appetizer: Sprøde krustader m. fyld af hummer og krebs i østersemulsion og andelevermousse m. trøffel

Forret: Rimmet nytårstorsk ragout m. krabbe og kammusling, fennikel, glaskål, dild og sauce m. syrnet creme. Hertil surdejsbrød

Hovedret: Bavette bøf af kulgrillet øko okse m. bordelaise rødvinssauce, pommes risolles kartofler, citrontimian, salvie, rosmarin, palmekål, skallotter, rødder og beder sauteret i brunet smør og champagne

Dessert: Gateau marcel bagt chokolade og mousse m. havtorn -og hindbærsauce og saltkaramel creme
0
á 465,00 kr.
Vegetarisk menu
Appetizer: Sprøde krustader m. fyld af svampecreme.

Forret: Beder i variation med creme og grønt.

Hovedret: Saltbagt knoldselleri m. bordelaise rødvinssauce, pommes risolles kartofler, citrontimian, salvie, rosmarin, palmekål, skallotter, rødder og beder sauteret i brunet smør og champagne

Dessert: Gateau marcel bagt chokolade og mousse m. havtorn -og hindbærsauce og saltkaramel creme
0
á 465,00 kr.
2-retters børnemenu
Hovedret: Klassisk lasagne med økologisk hakket oksekød
Dessert: Gateau marcel bagt chokolade og mousse m. havtorn -og hindbærsauce og saltkaramelcreme
0
á 175,00 kr.
Natmad
Natmad eller til d. 1. januar
Klassisk lasagne med økologisk hakket oksekød.
0
á 125,00 kr.