MENU

Nytårsmenu Til 1 Person
FORRET
Bisque af strandkrabber med syltet glaskål, bagt kulmule, hummerbrud & urteolie
Serveres med kuvertbrød & smør

HOVEDRET
Stegt oksefilet med saltbagt selleri, porre pocheret i Lilleø cider, ribs & rødvinssauce med oksehaler. Hertil pommes Anna med trøffel

DESSERT
Valrhona trøffelkage med lag af tonkacreme. Serveres med solbærsyltet Comice de Doyenne pære fra Lilleø & Crème Anglaise med tonkanød

0
á 395,00 kr.
+ 29,63 kr.
TILKØB: Snacks til Kongens Nytårstale (2 personer)
Andelevermousse med hjemmelavet kvædekompot
Rillette af dansk vildsvin med syltede rødløg
Serveres med surdejsbrød
0
á 158,00 kr.
TILKØB: Carpaccio
Carpaccio af lokalt kronvildt med syltede Karl Johan svampe, toppet med vintersalat, enebærolie & fadlagret blommeeddike

0
á 50,00 kr.
TILKØB: Kransekage
1 stk. Hjemmebagt Kransekage til kl. 24 til én person
0
á 45,00 kr.
TILKØB: Natmadspakke til 4 Personer
Rugbrød, dansk økologisk spegepølse, leverpostej, Den Hvide Dame fra Arla Unika, syltet løg & smør
0
á 347,00 kr.
Vegetarisk Nytårsmenu til 1 Person
Nytårsmenu Til 1 Person
FORRET
Blomkålsuppe med sprødt palmekål, stegte blomkålsbuketter, urteolie
& ristede hasselnødder
Serveres med kuvertbrød & smør

HOVEDRET
Pithivier med svampefars, porre pocheret i Lilleø cider, langtidsbagt knoldselleri stegt i brunet smør, & rødbedeglace.
Hertil pommes Anna med trøffel

DESSERT
Valrhona trøffelkage med lag af tonkacreme. Serveres med solbærsyltet Comice de Doyenne pære fra Lilleø & Crème Anglaise med tonkanød
0
á 395,00 kr.
+ 29,63 kr.