Make America Tasteful Again

Præsenteres af Kogebogeriet ApS

Make America Tasteful Again! Smag på et USA, der er meget mere end fake news og fedtede burgers. D. 31. januar serverer kok Birgitte Kampmann, som har 25 års erfaring i det amerikanske køkken, en mangfoldig og smagsmættet family style dinner baseret på bogen ”Mine Amerikanske Køkkennoter”.

Kom og hør om hendes erfaringer med og holdninger til det amerikanske køkken, hvor mad er en legeplads og en smeltegryde: En hyldest til autentisk diversitet.

Ifølge Birgitte Kampmann er det særlige ved det kulinariske amerikanske landskab, at det altid er i udvikling. Madkulturen har dybe rødder i amerikanernes trang til at styrke deres kulturelle identitet, samtidig med, at romancer mellem de forskellige kulturer konstant opstår og udvikler sig. Også nu, hvor mad måske mere end nogensinde er noget, amerikanerne bruger til at bevare deres sanity…

I ”Mine Amerikanske Køkkennoter” fortæller Birgitte gennem 10 kapitlers historier, anekdoter og opskrifter, om det brede og varierede amerikanske køkken fra New Orleans til Boston, og fra New York til Californien.

På menuen står
Hot Artichoke Dip & Spicy Fish Tacos With Asian Style Slaw and Chipotle Mayo
Braised Brisket in Coffee w. Southern Greens
Pecan Bars

Billetter:
Foredrag + family style dinner: 160 kr
Foredrag + family style dinner + bog i forsalg: 329 kr (spar 30 kr på bogen)

Bogen sælges også på dagen for 199,-

Adresse: Guldbergsgade 10, st., 2200 Kbh N

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223