Årets bøf

Præsenteres af DFDS

Til Årets Bøf er der fokus på kunsten at anvende hele dyret.


Det er en bæredygtigt frokost, hvor vi vil vise og overbevise om, at hele dyret kan anvendes, når det gælder gastronomi – også de anderledes og mindre kendte udskæringer.


Det betyder, at du ikke kan forvente mørbrad og entrecote til denne frokost, men snarere mindre kendte delikatesser som nyretap og tunge, når vi til Årets Bøf kårer den bedste alternative udskæring i et fuldendt mix af bæredygtighed og gastronomi på højt niveau.


Dagen afholdes ombord på DFDS skibet, også kendt som Oslobåden, mens det ligger i havn i Nordhavn på Østerbro.


Deltagerne vil sammen med et dommerpanel, bestående af kendte danske kokke og andre personligheder fra kokkebranchen, stemme om og kåre den bedste alternative udskæring. Vinderudskæringen hyldes og kommer på menukortet i Explorers Steakhouse. Frokosten, som foregår løbende med konkurrencen, består af en hel række forskellige dele af en ko, samt friskt tilbehør som er designet til at passe godt til netop disse udskæringer.


Eventet hylder skandinaviske fødevarer og fødevareproducenter og sætter fokus på ikke alene anvendelse af hele dyret, men også viden om hvad vi spiser.


Årets Bøf skaber ny værdi for ukendte udskæringer og skaber rammerne omkring et møde mellem madinteresserede, som kan dele og få ny viden, og lækker mad på højt niveau.


Prisen inkluderer en unik frokost, deltagelse i dommerpanelet, debat om dyr og kød og drikkevarer til maden.



Adresse: DFDS Seaways terminal, Dampfærgevej 30, 2100 København Ø

torsdag 30. aug. 2018 kl. 12:00 - 15:30
á 99,00 kr.
+ 11,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223