THE BEEF

Præsenteres af DFDS

Til THE BEEF er der fokus på kunsten at anvende hele dyret, når vi kårer årets alternative udskæring.


Det er en bæredygtigt frokost, hvor vi vil vise og overbevise om, at hele dyret kan anvendes, når det gælder gastronomi – også de anderledes og mindre kendte udskæringer.


Det betyder, at du ikke kan forvente mørbrad og entrecote til denne frokost, men snarere mindre kendte delikatesser som skank og tunge, når vi til THE BEEF kårer årets alternative udskæring i et fuldendt mix af bæredygtighed og gastronomi på højt niveau.


Vi serverer syv retter baseret på syv forskellige udskæringer.


Under frokosten vil der være en samtale om kød, moral og brug af hele dyret på scenen med kok Michael Museth kendt fra Go' Morgen Danmark, kok Nikolaj Schmidt Skadborg fra kokkelandsholdet, Slagteren fra Kultorvet Morten Jensen, gastrofysiker ved Alchemist testkøkken Louise Beck Brønnum, tv-kok og produktudvikler Magnus Sonne, restauratør Jan Vardøen samt smagsforsker Jonatan Leer. Samtalen styres af mangeårig madskribent ved Berlingske og dommer ved Bocuse d'Or Svend Rasmussen.


Deltagerne ved frokosten kan efterfølgende stemme om og kåre den bedste alternative udskæring. Vinderudskæringen hyldes og kommer på menukortet i Explorers Steakhouse. Frokosten består af en hel række forskellige dele af en ko, blandt andet tunge, skank og Teres Major samt friskt tilbehør som er designet til at passe godt til netop disse udskæringer.


Dagen afholdes ombord på DFDS skibet, også kendt som Oslobåden, mens det ligger i havn i Nordhavn på Østerbro.


Eventet hylder skandinaviske fødevarer og fødevareproducenter og sætter fokus på ikke alene anvendelse af hele dyret, men også viden om hvad vi spiser.


THE BEEF skaber ny værdi for ukendte udskæringer og skaber rammerne omkring et møde mellem madinteresserede, som kan dele og få ny viden, og lækker mad på højt niveau.


Prisen inkluderer en unik frokost, deltagelse i dommerpanelet, debat om dyr og kød og drikkevarer til maden.Adresse: DFDS Seaways terminal, Dampfærgevej 30, 2100 København Ø

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223