Afrikansk Mad og Oplevelse

Præsenteres af Uganic

En smagssafari af farverige retter med eksotiske frugter og grøntsager fra det afrikanske kontinent!

Sådan lyder opskriften, når Uganic inviterer en håndfuld af deres venner til torvepladsen for at fyre op under de afrikanske gryder. Vi skal blandt andet smage lokale frugter, grøntsager og rødder serveret på traditionel vis svøbt i bananpalmeblade og serveret på farverige fade i bedste family-style. Der kan krydres efter lyst og smag, så alle kan være med.

Glæd dig til at gå ombord i udvalgte retter fra vest- og østafrika. Vi tør godt love, at det bliver et smagfuldt indslag!

Godt at vide:

  • Middag og snacks er kødfrie
  • Vi serverer maden family-style, så forvent, at du kommer til at tale med dine medspisende
  • Vand og limonade er inkluderet

Eventen præsenteres af Uganic & TorvehallerneKBH.


Menu

Starter
Fried plantain
Cassava fries + dip
Superfood drik af baobab, moringa og hibiscus

Hovedret
Livretter fra det vest- og østafrikanske køkken.

Vi serverer:
Matoke i bananblade, bønnesovs og domoda
Cassava couscous med avocado salat eller spinatsovs
Chapati wrap med og uden omelet og salat

Dessert
Mandazi med sød dip
Frugtsalat

Drikkevarer
Limonade og vand



Adresse: Torvehallerne KBH, Frederiksborggade 21

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.