Bæredygtig Bingo og Boder på torvet

Præsenteres af Gråbrødretorv

Kom med til årets bingo og madboder på Gråbrødretorv! Tag plads ved de hyggelige langborde eller de indbydende liggestole og se frem til festlige timer, hvor du kan nyde fisk, skaldyr, kød og kølige drikkevarer samt årets Festivaløl eller en sommerdrink fra Lillet.


For at støtte op om Copenhagen Cooking & Food Festivals fokus på madspild, har vi valgt at overskudsvarer og mad fra dagens arrangement bliver givet videre, så intet går tabt. Derudover, støtter vi op om FN’s verdensmål, og derfor vil det symbolske beløb for billetten blive givet videre til et godt formål, i overensstemmelse med festivalens fokusområder. Mad og drikkevarer kan købes fra boderne på torvet fra kl. 17-23. Test dit held til bingo i de allerdejligste omgivelser. Der dystes om både spiselige og drikkelige præmier, gavekort og festlige ting, du ikke vidste, du havde brug for.


Husk at reservere din bingoplade med en billet til 10 kr. så er du med til at støtte op om en god sag! Det er ikke nødvendigt med en billet til madboderne.Adresse: Gråbrødretorv, Gråbrødretorv 11, 1154 Copenhagen

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223