Verdensmiddag i en Nørrebro-baggård

Præsenteres af Meyers Madhus

Meyers inviterer til middag i den grønne gård bag Madhuset på Nørrebrogade sammen med gode venner og naborestauranter. Smag persiske hofretter fra Mehran Zandian eller prøv en middag med krydderierne i centrum hos Send Flere Krydderier. Italienselskerne fra Cicchetti serverer klassiske antipasti, mens Nomi Butt kokkererer pakistanske favoritter, og Kala Sung disker op med koreanske specialiteter.

Vælg en menu fra et af verdenskøkkenerne, når du køber din billet, og slå dig ned ved langbordene blandt æbletræer og blomsterbede i baggården.

Vær med til at hylde køkkener fra hele verden til en middag, hvor du på nørrebrosk maner sparker samtalen om mad, multikultur og traditioner i gang. Aftenen inkluderer underholdning og dans under åben himmel I tilfælde af dårligt vejr rykker middagen indendørs i Madhusets lokaler.


Menu

Det persiske køkken - Mehran Zandian
Persisk dampet ris med safran, rosenvand og pistacie
Lam i krydderurtesauce med soltørrede, persiske lime
Hestebønner med æg i dildsauce
Omelet med aubergine
Yoghurtdip med vilde skalotteløg
Persiske pickles
Safranis med rosenvand, pistacie og orkideer toppet med frosne nudler og lime

Verdenskøkkenet  - Send Flere Krydderier
Köfte i tomatsovs
Fattushsalat med tomat, agurk og brød
Sambusaer med oksekød og chilichutney
Grøntsagspakhora med hummus
Bulgur og fladbrød
Kheer, risdessert med kardemomme, rosenvand, bagt frugt og nødder

Det Italienske Køkken - Cicchetti
Burrata; blød, italiansk ost på økologisk jerseymælk, med olivenolie og oregano
Prosciutto melone; lufttørret skinke med melon
Crostino; grillet brød med frisk tomat og ansjos
Cecina på baccala; friteret kikærtedej med klipfisk
Braiseret økologisk kanin med oliven og masser af urter
Marengs med abrikoser bagt i prosecco, og en creme af mascarpone, fløde og citron

Det koreanske køkken - Kala Sung
Ssam; sæsonens grønsager med Ssam Jangsauce
Guk; suppe med søgræs og agurk
Jorim; kartofler braiseret i soja
Namul; lynstegte courgetter
Suk hwe; koreansk sommersalat
Jorim på sorte bønner og fermenteret chili
Jjim; grillet aubergine med Kalas sauce
Kimchi; blandede, fermenterede grønsager
Ris
Sujeonggwa; koreansk traditionel dessert med kanel og ingefær

Det pakistanske køkken - Nomi Butt
Kyllingekorma med mandler og cashewnødder i yoghurtsovs
Butter chicken; tandoori grillet kylling, marineret i yoghurt og tomatpure, i en cremet, spicy sovs
Daal tarka på røde og gule linser med karryblade, tomat og aromatiske krydderier
Raita; yoghurt med agurk, løg, tomat og milde krydderier
Mynte- og korianderchutney med yoghurt
Pickles
Ris og naan fra tandooriovnen
Pakistansk sommerdessert på sæsonens frugter
Chai te



Adresse: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52, 2200 København N

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Det persiske køkken
Det persiske køkken v/ Mehran Zandian - torsdag 29. august kl. 19.30 - 21.30
á 350,00 kr.
+ 21,00 kr.
Verdenskøkkener
Verdenskøkkener v/ Send Flere Krydderier - torsdag 29. august kl. 19.30 - 21.30
á 350,00 kr.
+ 21,00 kr.
Det italienske køkken
Det italienske køkken v/ Cicchetti - torsdag 29. august kl. 19.30 - 21.30
á 350,00 kr.
+ 21,00 kr.
Det pakistanske køkken
Det pakistanske køkken v/ Nomi Butt - torsdag 29. august kl. 19.30 - 21.30
á 350,00 kr.
+ 21,00 kr.
Det koreanske køkken
Det koreanske køkken v/ Kala Sung - torsdag 29. august kl. 19.30 - 21.30
á 350,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223