Bazaar x Bilal Irshed Trio: Vegansk fællesspisning med 1001 nats grønt

Præsenteres af Madklubben

Bliv forført af det fortryllende fremmede, når Restaurant Bazaar i det gamle posthus i Dronningens Tværgade inviterer til vegansk langbordsmiddag. Vi sidder side om side med nye venner og nyder et arabisk-inspireret festmåltid med hele 15 retter serveret til deling ”family style” ad fire omgange.

Glæd dig til en aften, hvor vi sætter fokus på bæredygtige, grønne retter inspireret af en af verdens rigeste madkulturer. Den står bl.a. på baba ganoush, zhug, tabouleh og flammegrillede grøntsager fra nær og fjern. Der skal både duftes, smages og lyttes, når Bilal Irshed Trio sætter lyd til middagen. Bilal er født i Palæstina, og er kendt for sin virtuose tilgang til den traditionelle ”oud”, der bedst kan beskrives som en pæreformet, mellemøstlig lut. Resten af trioen udgøres af Rasmus Møldrup på bas og Yohan Ramon som perkussionist.

Prisen inkluderer 15 retter, som serveres til deling, myntete og skøn livemusik. Øvrige drikkevarer kan bestilles og betales på aftenen.Adresse: Bazaar, Dronningens Tværgade 21, 1302 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223