Bite Copenhagen 2018: Setting Tomorrow’s Table!

Præsenteres af Bella Center

Bite Copenhagen 2018: Setting Tomorrow’s Table!

Hvordan smager fremtiden? Det kan du finde ud af den 30.-31. august, når den internationale fødevareudstilling Bite Copenhagen præsenterer velsmagende løsninger på aktuelle og fremtidige udfordringer.

Oplev et væld af internationale og danske udstillere, talere og frontløbere, når de serverer deres kreative idéer inden for gastronomi, kunstig intelligens, social ansvarlighed, økologi, bæredygtighed, landbrug, alternative proteinkilder, insekter, superfoods, teknologi og meget mere. Alt sammen pakket ind i velsmagende og overraskende nyheder.

Bite Copenhagen er for professionelle branchefolk, men vi har reserveret et mindre antal billetter til madglade entusiaster, der vil udforske den spiselige horisont, og glæde deres smagsløg.

Bestil din billet nu, og følg med på www.bitecopenhagen.dk, hvor program, nyheder og information om udstillingen offentliggøres løbende. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste opdateringer: http://newsletter.bchg.dk/.

Åbningstider: Torsdag og fredag d.30 og 31. august, kl. 10-18

Adresse: Bella Center Copenhagen, Center Boulevard 5, 2300 København S

Vær opmærksom på at tilmeldingen er bindende og ikke kan blive refunderetAdresse: Bella Center Copenhagen, Center Blvd. 5, 2300 Copenhagen

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223