Bite Me Singleton @ Roxie

Præsenteres af Roxie

Feriesæsonen er snart over os. Men inden du vender næsen sydpå, vil vi gerne invitere dig til Bite Me by Singleton- en intim middag med lette anretninger i afslappende omgivelser.
Singleton er en whisky, der bedst nydes i uhøjtidiglige rammer og blandt gode venner, hvilket er præcis, hvad den her aften handler om.
Vi kommer til at servere dig en række delikate små retter, fordi første bid er ofte en stepping stone indtil en verden af smag. På samme måde forholder det sig med et lille sip af et glas Singelton, der med sin milde og runde smag er det perfekte første skridt ind i whiksyverdenen.
Til vores Bite Me by Singleton-middag har vi tænkt den tanke lidt længere ud. Hver anretning for fuld fokus, og småretterne bliver små smagseksplosioner.
Retterne vil blive serveret i et afslappet, hyggeligt, moderne og urbant miljø på Restaurant Roxie på Herman K og med Singleton-cocktails på siden.
Vi håber du har tid og lyst til at spise med os.

Billetten dækker hele oplevelsen og vi starter klokken 18:00. Alle gæster kommer på samme tid og middagen er en social middag på langborde.

Adresse: Bremerholm 6, 1069 KBH K, på Herman K

Læs mere på: www.roxie.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223