Bjørnegryde og elg-mule i Kogebogeriet: Smag på det arktiske køkken
Presented by Kogebogeriet ApS
Smag på det arktiske Sverige, når Helle og Ole Durafour disker op med bjørnegryde, røget renhjerte, elgmule, ren- og elgkød, tyttebærdessert og masser af personlige historier om samernes liv og køkken, og parrets mange egne arktiske eventyr.
Under navnet Arctic Food importerer det danske par kød og charcuteri af elg, ren og bjørn, samt syltetøj og marmelade af tyttebær og multebær til prominente restauranter i Danmark. Bjørnekødet er Skandinavisk Brunbjørn, skudt på licens i det nordlige Sverige, og nu kan du få chancen for at smage på de spændende råvarer og samtidig få fortællingen bag dem i Kogebogeriets hyggelige rammer.
MENU
Forret/Tapas:
Gravad og røget renkød
Gravad og røget elgkød
Røget renhjerte og elgmule
Tyttebærboller
Syltede rødløg
Urtecreme
Rårørt tyttebær
Hovedret:
Bjørnegryde med svampe
Rodfrugtmos
Grønkålssalat m. æbler og ristede hasselnødder
Bagte jordskokker
Dessert:
Tyttebærruder ala Nikkaloukta med flødeskum
Address: Guldbergsgade 10