Til Brewmaster’s Battle på SKAAL får du en helt unik oplevelse, når tre københavnske bryggerier mødes med den fynske stjernekok Per Hallundbæk for at udfordre humlen ved maden.
Per Hallundbæk leverer en udsøgt 4-retters menu, og brygmestrene fra Herslev, Ølsnedkeren og Jacobsen medbringer særligt udvalgte øl fra deres bryghuse, som de hver især mener fremhæver de vigtigste elementer i maden.
Under middagen vil de tre brygmestre fortælle historien om deres medbragte øl og argumentere for, hvorfor netop deres øl, får maden til at gå op i en højere enhed. Du kan stemme på din favorit ølparring til Per Hallundbæks menu og beslutte hvem af de tre brygmestre, der skal stå som vinder af ’Brewmaster’s Battle’.
Syltet ørred med salater, små agurker, citroncreme og vinaigrette på sennepskorn og verbena
Terrine på perlehønebryst med marinerede glaskål, solbær og trøffelfløde
Brown Ale braiserede oksehaler med andelever, spidskål, karl johan svampe og sauce på sherry, Brown Ale og fermenterede stikkelsbær
Stegt tallegio i parmaskinke med rosmaringlaserede pærer, honning og friskkværnet peber