I november sætter vi fokus på californiske vine gennem “California Wine Weeks" på Aamanns 1921. Vi tilbyder vores efterspurgte 10-retters menu fordelt over 4 serveringer med 4 glas særlig udvalgte californiske vine. Menuen er sammensat så den komplimenterer vinene perfekt. Glæd dig til:
Madeira sild og æbleskiver
Æg med håndpillede rejer, blomsterrosenkål og røget muslinge-mayonnaise
Færøsk laks med kartofler, rødløg og hollandaise
Krogmodnet oksetatar med fermenterede drueagurker og løvstikke
Græskar med hvidløg, blå ost og sennep
-
Tartlet med økologisk kylling, aspargesjordskokker og trøfler
Høbagt rødbeder med syltede løg, løvstikke og Knøs-ost
-
Flæskesteg med rødkål, svesker af d´Agen blommer
Karamelliseret seleri med æbler og sennep
-
Appelsindessert med kardemomme-creme og vanilje
Vi ses på Aamanns 1921 til en aften med de skønneste druer, vores anmelderroste mad og et strejf af Californiens varme.
Pris: 990,- (inkl. menu og vine)