Man kan næsten ikke sige caviar uden at sige champagne - og faktisk heller ikke omvendt!
Her er virkeligt tale om et historisk partnerskab imellem de mørke og gyldne dråber. De to har deltaget i alverdens store slag, romaner og film.
Den 24. november kan du på Mattone i Sønderborg opleve hvor godt caviar og champagne går sammen. Her serveres en fem retters menu hvor de absolutte hovedrolle indehavere er caviar og champagne.
Caviar & Champagne menu
Gillardeau østers, Rossini Gold caviar
Locret-Lachaud traditionnelle brut 1.cru, montagne de reims
Torsk, spinat, pighvar fumé, Rossini Oscietra caviar
Locret-Lachaud champagne traditionnelle brut 1.cru, Montagne de Reims
Kartoffelblinis, Kartoffelskum, Rossini White Sturgeon caviar
Christian Péligri champagne brut reserve blanc de blanc, Côte des Bar
Kalvemørbrad, rødbede, Rossini Baerii caviar
Olivier Belin champagne Rosé des fables Vallée de la Marne
Pære, tonka, Rossini Gold caviar
Locret-Lachaud Demi-sec 1. Cru, Vallée de la Marne
Pris pr. person 995 kr.