Caviar og Champagneaften på Mattone

Presented by Mattone

Man kan næsten ikke sige caviar uden at sige champagne - og faktisk heller ikke omvendt! 
Her er virkeligt tale om et historisk partnerskab imellem de mørke og gyldne dråber. De to har deltaget i alverdens store slag, romaner og film.

Den 24. november kan du på Mattone i Sønderborg opleve hvor godt caviar og champagne går sammen. Her serveres en fem retters menu hvor de absolutte hovedrolle indehavere er caviar og champagne.


Caviar & Champagne menu

Gillardeau østers, Rossini Gold caviar
Locret-Lachaud traditionnelle brut 1.cru, montagne de reims

Torsk, spinat, pighvar fumé, Rossini Oscietra caviar
Locret-Lachaud champagne traditionnelle brut 1.cru, Montagne de Reims

Kartoffelblinis, Kartoffelskum, Rossini White Sturgeon caviar
Christian Péligri champagne brut reserve blanc de blanc, Côte des Bar

Kalvemørbrad, rødbede, Rossini Baerii caviar
Olivier Belin champagne Rosé des fables Vallée de la Marne

Pære, tonka, Rossini Gold caviar
Locret-Lachaud Demi-sec 1. Cru, Vallée de la Marne

 

Pris pr. person 995 kr.


Address: Sønder Havnegade 22, 6400 Sønderborg


Der er ingen ledige datoer og restauranter


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »