Den Skarpeste Kniv i Skuffen

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Jesper fra Skærsliberiet holder helt ekstraordinært et foredrag for alle, der gerne vil være helt skarpe på deres knive.

Hvordan og hvor ofte skal mine knive slibes? Hvad er forskellen på japanske knive og vestlige knive? Hvordan vedligeholder og opbevarer jeg mine knive? Hvilken kniv til hvad - og hvor mange knive har man egentlig brug for? Hvad er forskellen på dyre og billige knive? Alt det guider Jesper jer igennem, så du går knivskarp derfra.

Hvis du tager din yndlingskniv med, så sørger Jesper folk for, at den går lige så skarp derfra - den bliver nemlig slebet gratis imens du er til foredrag.

Dine andre knive kan du få slebet til kun 49,00 pr. stk.

"Det er naturligvis helt lovligt at både hente og bringe dine knive fra nærmeste pakkeshop eller til og fra vores mobile sliberi.

HVAD SIGER KNIVLOVEN
Knivloven er blevet lavet om flere gange de seneste år, og der er opstået myter om, hvornår og hvordan man må transportere sin kniv. Vi vil gerne slå fast, at det er helt lovligt at både hente og bringe dine knive fra nærmeste pakkeshop eller til og fra vores mobile sliberi.

Loven tillader transport ved ”anerkendelsesværdige formål”, hvilket knivslibning anses at være.

Du skal selvfølgelig altid huske at pakke knivene forsvarligt ind." Læs hele knivloven



Adresse: Festivalcentrum - Fadeburet, Israels Plads, 1361 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.