Den store bageworkshop

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Få hænderne i dejen og lær fra de bedste at bage det ultimative surbrødsdej, hævet udelukkende på vildgær. Fra scenen demonstrerer og fortæller madmissionærerne Rasmus og Marko fra det københavnske, økologiske bageri, Jalm&B, om vildgær, surdej, nordisk korn og fermentering - og om hvordan du får den helt rigtige krumme og sprøde skorpe. Du får din egen dej med hjem, som du kan sætte friskbagt på morgenbordet næste dag.

Undervejs bliver vi forstyrret af brygmestrene fra Jacobsen, der har lavets årets festivaløl - en særlig øl brygget på overskudsbrød. De guider dig gennem ølbrygningens faser med en fortælling om korn, gær og fermentering - og til sidst skal vi selvfølgelig smage på den særlige festivaløl BRØØL.

Du skal selv medbringe røreskål (min. 2 liter), røreske og eventuelt forklæde.

Med i billet følger opskrift, ingredienser, en mulepose fra Jalm&B samt en lille festivaløl (0,2 liter)

Om Jalm&B

Jalm&B er Københavns nye bageri med udvalg af håndlavede brød og kager bagt på nordiske, økologiske råvarer. De har allieret sig med nogle af landets dygtigste økologer og producenter af kvalitetsprodukter, bl.a. Thise, Herlev Bryghus og Skærtoft Mølle. Råvarerne kan dog ikke gøre det alene. God smag tager tid. Og netop tiden er hovedingrediensen i alle deres opskrifter. Jalm&B’s bagere følger dejens hævning og konsistens frem til det færdige brød, så alle brødentusiaster kan få vores daglige brød med sprød skorpe, saftige krumme og rige smag.



Adresse: Festivalcentrum - Spisekammeret, Israels plads

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.