Den vildeste middag

Præsenteres af Wildfooding

Den vildeste middag på toppen af København

Hvor langt kan man nå med vilde ingredienser i den absolutte højtid? Thomas Laursen kan skaffe alle de vilde ingredienser, så mulighederne for at nå langt er gode - på denne unikke sommeraften. Alt det bedste bliver samlet ind i dagene op til, og transformeret til en menu der afspejler tid og sted – Danmark midt-august 2019 med udsigt til byens tage i Gro Spiseri på tagfarmen ØsterGRO . Forvent en vild rundtur i hvad den vilde natur kan tilbyde os på tallerkenen - det bliver et kalas!

En unik middag bestående af vilde urter, svampe, bær, blomster, fisk, skaldyr, blomster, tang og frø.

Langbord – 25 personer – delefade og solotallerkener – 10 retter – skænk selv naturvin.

Smagen af naturen – gemt fra forår – gemt fra sidste år – plukket lige nu.
Der vil forekomme enkelte dyrkede og avlede ingredienser – i så fald økologiske.
1250,- incl mad, kombucha, vin, vand og kaffe.
Der er ingen mulighed for menu alternativer– it is what it is.


Thomas Laursen blev først kendt i det danske land som Nomas myremand, men har siden slået sit navn fast som professionel urtesamler. Thomas kender Danmarks natur som sin egen bukselomme og driver virksomheden Wildfooding, hvorfra han leverer vilde urter til de danske toprestauranter som Geranium, Noma, Amass, Mielcke og Hurtigkarl m.fl. Thomas' hjerte banker for formidling af den vilde natur. Når han ikke selv bevæger sig rundt ude i naturen, deltager han i alle tænkelige projekter omkring mad og udfører konsulentopgaver og indgår i samarbejder med mange forskellige fødevareproducenter, restauranter, organisationer mfl. Thomas Laursen er også scenevant i medierne. I en periode var han kok på morgen-tv, ligesom han har medvirket i programmet 'Gourmet i Vildmarken' på DR2 samt DRs programserie 'Smagen af Danmark', hvor han sammen med Master Fatman rejser rundt i landet og undersøger den vilde og den dyrkede smag i Danmark. Thomas har også i 2018 og igen i foråret 2019 lavet programmet Grønthøstermetoden på Radio 24/7, hvor lytteren tages med ud på sanketur. Thomas har arbejdet professionelt med mad i mere end 20 år, og har det vilde helt inde i sit dna. Thomas udgav i 2017 bogen Vild – Naturen ind i køkkenet, og opfølgeren Vild mad i køkkenet udkom i april i år – begge udgivet på Politikens forlag.

Adresse: Gro Spiseri på tagfarmen ØsterGRO – Æbleøgade 4 – ind i gården og op af vindeltrappen på højre hånd – helt op. Ankomst mellem 18.30 og 18.45.

Læs mere på: www.wildfooding.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.