Dessert dinner with Summerbird

Presented by Summerbird & TorvehallerneKBH

Indulge yourself with Summerbird’s dessert dinner made of the best organic ingredients. At the dinner Summerbird also pays homage to biodiversity and focuses on the importance of butterflies for our nature.

Beware introductions will be in danish


Menu

Sparkling Summerbird
Sparkling, Amber-chokolade, Baerii kaviar, Piemonte Dragée & Amber Croquant
*
Den fuldkomne dessert
Vanilje iscreme, Chokolade sauce og Guayas mandler
*
Sommerfugl
Pure Amande
*
Heartland Flødebolle
Heartland flødebolle, Raspberry Red mandler, Strawberry mandler og friske bær
*
Summerbird Tasting
Petit Fours bestående af Amber, Pollock, Fleur de Orange, Piemonte & Mint

*
Lakrids Yuzu iscreme
Liqourice Yuzu ice creme & Liqourice mandler
*
Goodiebag



Address: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.