DET VAR IKKE PLANEN AT KØBE KÅLROER. Vegetarisk middag og oplæsning af Anders Haahr Rasmussen

Præsenteres af Kogebogeriet ApS

Smag, lyt og læn dig tilbage, når Kogebogeriet præsenterer forfatter Anders Haahr Rasmussen til en dejlig aften i madlitteraturens tegn, når han læser op af sin roman “Det var ikke planen at købe kålroer” og vi serverer en lækker vegetarisk middag.

Det var ikke planen at købe kålroer er en kogebogsroman, der handler om Amanda, som er først i 30’erne og bor alene i Brooklyn. Hendes liv drejer sig mest om kål, linser og krydderiblandinger, mens kærester, veninder og arbejde kommer i anden række. I sit køkken dissekerer Amanda sig selv og verden, når hun over gryderne snakker om alt fra sine forliste forhold over Foucault til prisen på flødeis. En vegetarisk kogebog og roman i ét, med mere eller mindre brugbare opskrifter, du også kan lave med lidt for gamle varer.

Menu:
Hovedret: Perlebygotto med asparges og kålroechips, hertil forårssalat og brød
Dessert: Rabarbertrifli

Anders Haahr Rasmussen (f. 1979) er journalist og forfatter og har senest udgivet En fandens mand på Gyldendal. Han har skrevet om alt fra tennis over prostitution til maskulinitet i Information og Zetland. Derudover arbejder han som radiovært og tenniskommentator. Det var ikke planen at købe kålroer er hans romandebut.

Billetter:
Middag + oplæsning: 150 kr
Middag + oplæsning + bog i forsalg: 300 kr. (spar 49 kr på bogen)

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond


Adresse: Guldbergsgade 10

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223